reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja w sypialni najbardziej lubie ogladac tv...wtedy moge rozlozyc sie na mojm wyrze i wygodnie ogladac... :-)

Syla kupilas w koncu balsam sobie ? no i na jaki sie zdecydowalas ? proponowalam ci ten brazujacy dove i ciekawa jestem czy kupilas i czy zadowolona jestes :-)

Pati ja bym tez nie oddała:-D Tym bardziej że oni nigdy nie pamietaja o nas jesli chodzi o jakies wyprawy, zakupy itp no ale moj chłop taki jest że on każdemu pomoże mimo że juz sie na ludziach przejechał

Sylwia mi sie klania też fryzjer ale nie wiem kiedy pojde

Ja ie mam filtra...u nas jest tak czysta woda ze awet lekarze pozwalaja picz krau :-)

A jawlasie rozgladam sie za czyms dekoracyjym do mlodej do pokoju i wybralam cos takiego...pierwszy wariat ajlepeij mi sie podoba a co Wy mi powiecie?

Trend WANDTATTOO Wandaufkleber Sticker Deko Princess bei eBay.de: Tapeten (endet 01.09.08 20:45:06 MESZ)

Trend WANDTATTOO Wandaufkleber Sticker Deko Kühe OVP bei eBay.de: Tapeten (endet 20.09.08 20:34:37 MESZ)

Trend WANDTATTOO Wandaufkleber Sticker Deko Garten OVP bei eBay.de: Tapeten (endet 20.09.08 20:34:38 MESZ)

a to np.chcialabym miec gdzies tez :) tyle ze nie mam pomyslu gdzie bym to mogla przykleic :-)

ładne ozdoby Pati,takie subtelne, ja powiem ze dla mnie super rozwiązaniem są wszelkie ozdoby piankowe na ściane, łatwy montaż i demontaż, zwłaszcza przy zmiennych gustach dzieci, wczoraj na topie snieżka dzisiaj latający kufer

No to jak bede chciala odkleic to chyba raczej nie bedzie cizeko...i nie zejdzie mi z tapeta ze sciany...Bo to te naklejki sa...wiec chyba bedzie oki nie?

reklama
Pati u nas jak zmieniamy piankowe ( są przylepne na niewielkim kawałku taśmy) to zostaje zawsze taki malenki kwadracik, nie mam pojęcia jak zachowa się cała naklejka, a wszystko tez zależy od farby jaka masz i my mamy tez podkład fizeline (jakos tak to sie nazywa) pod farbą i to zapobiega odrywaniu się w takich przypadkach farby, ale bez podkładu ciezko jest zerwać naklejki

Do góry