reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
wiecie co ja mysle ze organizacja pokoju dziecka to najpiekniesza rzecz, a radość dziecka jest jeszcze piękniejsza, my w naszym mieszkanku nie mamy nic zrobionego, poza pokojonem Otylki, on był najważniejszy, a resztę zrobimy moze za dwa lata, ale się nie martwię, nie jest źle. Ważne ze ona jest szczesliwa i teraz jak ktoś do nas wpada z dzieckiem to luz totalny, dzieciaczki z pokoju nawet nie wychodzą;-)

Ja kiedys też będę na nowo urządzać ale dla każdego z osobna bo beda mieli juz osobne pokoje a narazie im nie remontuje dopóki młody nie podrośnie bo niestety jak ostatnio pomalowałam to już zdążył popisać:dry:

A z innej beczki. Drugi dzień pada deszcz i siedzimy w domku:-(

Powiedzcie mi kurde bo szalu zara dostane gdzie znajde opcje zeby wyswietlaly mi sie tylko nowe rzeczy a nie uzywane..np.ogladam kombinezoony teraz i za ch*** nie moge znalezc tej opcji:wściekła/y::crazy:

mówimy o Allegro?

Opcje przeglądania
blank.gif

Wyświetl przedmioty z całej Polski z dolnośląskiegoz kujawsko-pomorskiegoz lubelskiegoz lubuskiegoz łódzkiegoz małopolskiegoz mazowieckiegoz opolskiegoz podkarpackiegoz podlaskiegoz pomorskiegoze śląskiegoze świętokrzyskiegoz warmińsko-mazurskiegoz wielkopolskiegoz zachodniopomorskiego w odległości do 10 km 25 km 50 km 75 km 100 km 150 km 200 km 350 km 500 km od (kod pocztowy) Miejscowość: jako tekst i obrazki jako tekst jako obrazki według daty ▲ według liczby ofert ▼ według ceny ▲ według ceny z przesyłką ▲ według nazwy ▲ według daty ▼ według liczby ofert ▲ według ceny ▼ według ceny z przesyłką ▼ według nazwy ▼ Format sprzedaży Wszystkie Tylko aukcje Tylko Kup Teraz! Odbiór osobisty Tylko Płatności Allegro
all_payments.gif
wystawione w ciągu kończące się w ciągu 1 godziny 2 godzin 3 godzin 4 godzin 5 godzin 12 godzin 24 godzin 2 dni 3 dni 4 dni 5 dni 6 dni 7 dniZapamiętaj ustawienia Cena od do
blank.gif

Parametry Stan
- Nowe Używane
blank.gif

Długość wkładki wew. [w cm]
od do
blank.gif

blank.gif

Kolor
Biel
blank.gif

Czerń
blank.gif

Odcienie brązu i beżu
blank.gif

Odcienie czerwieni i różu
blank.gif

Odcienie fioletu
blank.gif

Odcienie niebieskiego
blank.gif

Odcienie pomarańczowego
blank.gif

Odcienie szarości i srebra
blank.gif

Odcienie zieleni
blank.gif

Odcienie żółtego i złota
blank.gif

Wielokolorowy
blank.gif

Inny kolor
blank.gif

reklama
jak uscislisz ...rozmiar bla bla bla..i po lewej stronie wyswietli Ci sie..opcja stan:nowe, nowe bez metki, uzywane..

Do góry