reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Wow, bomba! Pati koniecznie namów Adama, a wtedy zrobimy zjazd integracyjny u Ciebie - widziałam, że nawet byłoby gdzie spać;))) Ale poważnie - miejsce prześliczne!

Na gorze wyspi sie z 8 osob :) a na dole tez kilka...mozna rozlozyc materac i namioty jeszcze...Wszystkie sie zmiescie wraz z rodzinami :-) Ale by bylo fajnie.........:tak::-)

No ja tez by brala...najlepiej od zaraz...Musimy to przemyslec bo nie wiem jak dla was ale dla nas to sporo jak za taka przyjemnosc...Jeszcze mieszkania dobrze nie urzadzilismy:-D Ale przyznam ze ja to az noga drapie na ten ogrodek :-D

Pati namawiaj namawiaj, bo w mieście nie ma nic lepszego niż własna działeczka, zwłaszcza jak się ma dzieci. A mieszkanie jak mówi Sylwia może poczekać.

A mnie dziś szlag trafia bo zapowiadali piękny i upalny weekend, mam dziś wolne myślałam, że rozłożymy basen i się z młodą popluskamy, a tu owszem jak chcę to mogę, ale prysznic darmowy pod rynną sobie zrobić. Od nocy dosłownie nie pada tylko leje, w ogródku jeziorko, ulicą rzeka płynie. Normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A założę się , że jutro jak pójdę do pracy to znów piękna pogoda będzie.
A do tego zepsuło nam się auto, na szczęście okazało się, że części nie są drogie, a baliśmy się że co najmniej parę stow nam ubędzie. no ale co tam życie jest piękne. W końcu mój kochany Krzyś zaczyna się prakonywać do tego, że jednak drugie auto jest w domu potrzebne.:-)

reklama
No widzisz Basia - jednak nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:) A mnie pogoda też zdołowała - co prawda u nas nie leje tak strasznie, ale cały czas popaduje no i jest zimno! A jutro jedziemy na tydzień na wieś do moich rodziców i już się widziałam z Marcinkiem w basenie, w piaskownicy, na trawce...Mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie cieplejszy... I co Pati - jest decyzja w sprawie działki?

Do góry