reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No właśnie nasze dzieci jeszcze nie raz nas zaskoczą .....Ja dzisiaj mówie do Sandry ...idz do łóżeczka i sie połóż i wiecie co ....poszła położyła sie i .... zasnęła :-Dno w szoku byłam a było mi to rękę bo od paru dni ząb mnie boli jak nie wiem co :wściekła/y: i niestety w poniedziałek do dentysty:baffled:

Doceniam doceniam...tylko czasami uzywam takich sformulowan bardziej "ciezszych" ktore wiem ze slyszy pierwszy raz i mysle ze nie bedzie wiedziala o co biega a ona doskonale kuma :-D

Dziewczyny mam pytanko....Moja przyjaciolka otwiera sklep z wazonami,swiecami,jakimis misami i innymi dekoracyjnymi pierdolami...do tego bedzie projektowac z kumpela meble i wnetrza...Jak byscie nazwaly taki sklep? macie jakis pomysl bo glowi sie laska az jej czacha dymi i nie wie co wybrac...Mi podoba sie nazwa "Decente" ale to z niemieckiego i w tlumaczeniu znaczy cos takiego jak "szczegol"... ;)

Decente brzmi fajnie. Tak inaczej niż te wszystkie naokoło sklepy po 5 zł;-):-DTo tak w żartach ale nazwa jest fajna a nad inną musiałabym się pogłowić a to już za późna pora:-)

Wojciaszek tez kiedyś się polożył w dużym pokoju na kanapie i się zbiera do spania. Na to Marcin: Wojtek, co Ty? Idź do siebie do łózka". Wojtek popatrzył i poszedł. I zasnął.:-)

W końcu wraca mi energia . Dzisiaj jest cieplutko i słonecznie i czuję jak moje akumulatory się ładują. Z chęcią już bym coś robiła na ogrodzie ale jeszcze ziemia za mokra. Za to jak tylko Matek wstanie idziemy się byczyć na dwór:tak:

Ania, ale Ci zazdroszczę... U nas rano było słoneczko, ale teraz - szkoda gadać... Chmury, chmury, chmury - tylko czekam, aż znowu lunie deszcz... Niech się Twój Matek wybawi za mojego, bo coś czuję, że z naszego placu zabaw znowu nic nie wyjdzie... :crazy:

Oj się wyszaleliśmy na ogrodzie. Potem poszliśmy po Madzię do znajomej i tam się dzieciaki jeszcze wyganiały a my sobie piwko na tarasie wypiłyśmy i buzie w słońce wystawiłyśmy:tak:Uwielbiam właśnie taką pogodę.
Heatherku i za Was też się wybawiliśmy i ślemy Wam tego słoneczka:tak::-)

Ja dzis musze pochwalic Mloda bo byla dzis super kochana na zakupach...Nie uciekala (tylko raz jej palma odbila jak zobaczyla okulary sloneczne bo ona ma na ich punkcie bzika) No i nawet grzecznie w przymierzalni ze mna siedziala... :-)

Kupilam jej 12 par majteczek...Pewnie na jeden dzien wystarcza;-) i czapke z daszkiem,dwie bluzeczki na lato i podkoszulki zamiast body...
A sobie tylko buty chociaz po kurtke jechalam i czapeczke ...kurtki nie kupilam...nic mi sie nie widzialo:baffled:

reklama
Do góry