reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No to Mamootku milej zabawy!

A ja probuje nas pakowac i zalatwic wszystko to co odkladalam na ostatnia chwile przed wyjazdem i jakos sie nie wyrabiam:-( A jeszcze zaraz do szkoly musze leciec i powrot o 21 wiec juz wogole nocka bedzie krotka, Jutro w aucie bede odsypiac - gorzej z mezem;-):-)

Mamootku, ja tez imprezuję - spotykam się z koleżankami. I tez żałuję, bo jutro do pracy... Udanej zabawy!

Stokrotki Zosię z tatusiem, tylko imprezę sobie zorganizuj :)
Ja mam nadzieje w sobote zabalować - co 2 tyg temu nie wyszło...oczywiscie drzewa do lasu nie zabieram :-p;-)
a teraz też spadam do pakowania bo własnie jutro prosto do pracy do trójmiasta ruszamy

reklama
Stokrotki gdybym mieszkała blisko schęcią bym została z Zosią. Dziewczyny bawcie się dobrze. Zyczę wam udanego weekendu. No i oczywiscie czekamy na zdjęcia.

Do góry