reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ojojojjjj Baska zdrowiejta tam kochani!!!! :tak::-)
Cos wlasnie malo Ciebie tu ostatnio....:-(
a bo w weekend balowałam a teraz choruje i głowa mnie boli okrutnei - przed kompem jeszcze bardziej...i niestety nie jest to kac - niestety bo takowy trwałby 1 dzień a tu sie zapowiada z tydzien chorowania - zatoki mi chyba zaraz eksploduja, blee
dzieki za zyczenia zdrówka

My też zyczymy zdróweczka, no ale do schorowanych sami sie przyłączamy, ja mam nawrót choroby ze stycznia...a Oti czymś się zatruła:-(

Baśka, ale Was dopadło:-(Zdróweczka! No ale wspomnij sobie tych młodzieniaszków oglądających się za Wami, to od razu Ci się lepiej zrobi;-):-D
Ell, Wam też zdróweczka!

Otylko, zdrówka życzę.

A Wojciaszek nam się zakatarzył. Mam nadzieję, że się w nic większego nie rozwinie.:no:

Kasiu fajnego masz męża. a co do dzidziusia, jedno można powiedzieć. Przyjdzie na świat wówczas jak mu się zamarzy!!!!!!!

reklama
A mi Wojtek sprzedał swoje katarzysko i do tego czuję się, jak bym miała kaktusa w gardle.:no: Wojciaszek za to z katarem, ale pogodny i wesoły.

Do góry