reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati super prezent. Jutro też czekam na taki:-D:-D. Może ktoś się postara:-)
Cicha, Mamoot nie opierajcie się długo;-). Bawcie się dobrze i tak trzymać.

A z drugiej strony ciekawa jestem co mój mężulek jutro wymyśli. Może chociaż kwiatka dostanę:blink:

reklama
Basiu zycze w takim razie Ci takiego albo i jeszcze lepszego:-)

No i 100 lat i duzoooo zdrowka i usmiechu...:tak::-)
To ile Ci jutro stuknie???? :-)

Pati super prezent wymysliliście.
Mojemu Markowi w tym roku stuka 40 latek i też zamierzam mu wymysleć jakąś niespodziankę, przyjęcie niespodzianka odpada bo bedzie się spodziewał :-D więc może mi coś podpowiecie. Najchętniej tobym go gdzieś porwała na weekend ale mój maż to strasznie stardne stworzenie i impreza bez znajomych to lipa.

A do was żon entuzjastów fotografi mam prosbę. Ponieważ Kubunio był uprzejmy rzucić moim aparatem tak że udało mu się rozwalić obiektyw, a w przyszły poniedziałek jadę do Zakopca potrzebuję na gwałt kupić jakąś fajną cyfrówkę. Zależy mi na tym żeby fajnie łapała ostrość na dzieci i generalnie osoby w ruchu. Może mi coś doradzą. Tylko zalerzy mi żeby to był zwykły kompakcik a nie lustrzanka. Mąż coprawda fotograf ale kompletnie się w tej kwestii nie zgadzamy więc jakby co to mam argumenty. ;-). Ja upatrzyłam sobie canona a720 is może jakieś opinie na tak lub nie?

Sumka jesli chodzi o aparaty to chyba duzo ci nie pomoge ja mam zwyklego kodaka ale ze zdjec jestenm zadowolona a wytrzymaly tez jest przy naszym diabelcu to chyba sto razy wyladowal na podlodze i o dziwo nic mu :szok: a lustrzanka mojego meza lezy w szafce ( a droga byla jak nie wiem ) tyle ze to lustrzanka zwykla nie cyfrowa ale zdjecia robi boskie tylko potem to wywolywanie

No a o prezentach mezow to nawet nie chce mi sie myslec moj teraz na jesien chce sobie kupic uwaga ...........choppera no walnelo mu juz calkiem :-D:-D:-D Tez musze sobie cos wymyslec odpowiedniego a co :-D
No i wspomnialam mu Sylwia ze twoj maz o ile czegos nie pokrecilam to sprowadza czy tez sprzedaje motory ?????????????????? Tak mi sie kojarzy ze kiedys pisalas ale moze sie myle ????? No i moja meza chce na niego namiary takze jesli mozesz to ....... jakis nr gg albo skypa do meza ;-)moze bedzie mial klienta :-D

Cicha, Mamootku, tacy mężowie to skarb:tak:
Cicha, wspaniałego wypoczynki i koniecznie zasyp nas potem fotkami - niech się mąż realizuje!;-)

Sumko, ja nie pomoge w kwestii aparatu, bo mój to taki samouk i rozeznania co do rynku nie ma - chyba że zapytałabyś się go co chciałby sobie kupic jakby miał dużo kasy:-D (na pewno lustrzankę cyfrowa jednak). Twój mąż jest fotografem??? Coś mi świta, że któraś faktycznie miała mężusia artystę... A możesz się pochwalic jakimiś jego fotkami?

reklama
Do góry