reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati nalezało Ci sie:tak:..a prezent suuper!(jak i oprawa;-)..skoro takie prezenty rozdajecie to i w listopadzie na moje z takim zapraszam:-D:-D:-D:-D

Moj Adam tak sie dobrze bawil ze skonczyl pic o 10:00 rano :szok: Ja juz ok 05:00 byla wdomu bo przeciez do mlodej trzeba wstac mimo ze tescie sie nia zajmowali...
Cierpie od wczoraj na angine...Bola mnie strasznie migdaly,ciezko cokolwiek przelknac i bez lekarza tym razem mi sie nie obejdzie-ale znam chyba powod...To pewnie dlatego ze o 04:50 poszlam w japonkach na spacer z psem...:baffled: mialam niby skarpetki ale...trawa byla dziwnie "chrupiaca" :-D

Dokladnie trzymac sie prosze!

Pati prezencik niezly - tez bym sie z takiego ucieszyla:-)(choc nie mam co narzekac bo na 30 tez dostalam podobny:-))

A ja wczoraj mialam stres do potegi bo wylalam sobie kubek herbaty na klawiaturke mojego nowego laptopa :-( Suszylam cala noc a w miedzyczasie siedzialam na starym he, he klnac, ze czemu akurat nie odwrotnie :-) No ale na szczescie dzis po odpaleniu' chodzi sprawnie i wszystko jest jak w najlepszym porzadku :-) No ale nerwy byly bo sporo kaski no i choc jeszcze na gwarancji to i tak nie wiem czy takie wypadki sa brane pod uwage.

A swoja droga to brat dla pocieszenia podeslam mi stronke z forum 'mje apple.pl i wyszlo, ze nie jestem pierwsza i pewnie nie ostatnia taka rozdziawa co z piciem przy kompie zasiada:-)

reklama
Cicha ja tam zawsze cos pije przy laptopie w domku i niewyobrazam sobie inaczej a w pracy tez zawsze cos popijam:-D

Ja tak kiedys zalatwiłam komórke:-) wpadła mi do kibelka:szok: bo miałam w tylnej kieszeni jeansów ale tez przeżyła:tak:

Do góry