reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Zosia :-) przecież to takie przepiekne imię ;-) tez braliśmy je pod uwagę:-D:-D ale powiem wam że teraz jakbym miała wybierać imię dla dzieciaczka to bym nie wiedziała .... za duzo mam typów ....
Dla dziewczynki to może Dobrochna ( ale mój mąż tak niebardzo ) a dla synka to raczej Franek

Zosia to bardzo ładne imię. U nas to był jeden z typów. Dla chłopca było przewidziane Artur.

Pati ( nadrabiam zaległości w czytaniu) jak się mają paluszki Noemi?

Cicha bądź dzielna. Niewiele Ci czasu zostalo do leniuchowania. Odpoczywaj ile możesz ( chociaż nie zabardzo masz jak:-):-):-)).

u nas od pierwszych dni ..od zawsze miała byc Klaudia..choc mi tez podoba sie imie Wiktoria..ale Adamowi srednio..
co do chlopca jestesmy zgodni-Gracjan(na chwile obecna):-D..i Olaf:dry:..choc tez Kubus!!!..ale co druga kol.tak dała wiec..my bysmy pasowali...

kiedys..baaardzo chcielisamy Konrada(od zawsze!)parka Klaudia Konrad...........dopki nie poznalismy takiego..ble Konrada..:oo:..i nam sie od razu odwidziało..dziwne:sorry2:

a tak z innej beczułki..nieraz zerkam sobie na ogolny- dzieci urodzone w 2006 r - i aktywnosc mieiecy-tzn - ilosc napisanych tam postów...kiedys bylismy duuzo w tyle..marcówki prowadziły..i majówki..kiedys i grudzien bodajze nas przescigał..a teraz patrze....przescignełysmy grudzien..i majówki..do którym było nam daaleko:)..no marcówki ostro tam klikaja:-D:-D:-Dnie ma szans:baffled:ok 3000 napisanych postów wiecej:-D...ale my mamy drugie miejsce:-):-):-)...
kiedys rozmawiałam z jedna z majówek..i wspomniała, ze u nich sie troszke"rypneło" po zjeździe..(ale ciii;-)

a kiedy dojdzie u nas do jakiegos?:-(

Rusałko, imiona zwykle się kojarzą dobrze albo źle w zależności od skojarzeń z osobami. Ja lubię imię Konrad, bo tak ma na imię mój starszy brat :-)

A zjazd? Pewnie znów jakoś latem. Tylko boję się, że my możemy tym razem odpaść... ale kto wie?

Fredko-dziekuje.z paluszkiem oki....Tesc wczoraj obcial jej pol pazokcia zeby sie nie zahaczalo...I teraz wyglada jakby miala do polowy obgryzionego :-D No ale kwestia 2-4 dni i po pazokciu sladu nie bedzie bo ospadnie:baffled:

reklama
A ja jeszcze dodam ze weekend mi sie nawet udal:-) bylam jak juz wczesniej wspominalam na 30-stce Adama brata...Popilismy troche w domu (a drinki byly wysmienite-same wynalazki,wszystkie pilam prawie pierwszy raz:-) i tak po 01:00 wyskoczylismy na imprezke...wiec i dupcia zakrecilam:-)

No i musze przyznac ze szwagier zaskoczony byl z prezentu az mu mowe odielo:szok::-D Nie ogarnial o co biega normalnie:-) a na prezent sie zrzucalismy (my ,Adama rodzice i siostra z mezem) i zafundowalismy mu lot na Miami :-)+ hotel...

Haa-moja 30-stka jeszcze przede mna ;-):-)

Do góry