reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kurczę ale to zleciało...A mi się wciąż wydaję że dopiero co Cicha nas powiadomiła o fasolce a tu już niedługo będzie wśród nas:-):tak:

reklama
He, he jeszcze mi dwa miesiace zostaly. W sumie to pomalu czas zabierac sie za zakupy i przygotowania:-)

A ja mam weekend do .....Maz mial dzis wrocic po dwutygodniowej podruzy sluzbowej i niestety ale ugrzaz na lotnisku i bedzie jutro w poludnie. No a w poniedzialek wieczorem znow wybywa na dwa dni wiec czasu mamy co niemiara... zwlaszcza, ze pewnie w neidziele bedzie odsypial podroz bo leci z USA:-(
I jeszcze na dodatek szaro, buro i deszczowo u nas wiec nawet nie ma jak wyjsc na spacer:-(

Cicha, pewni gdzieś juz pisałaś, ale ja niestety nie mam szans nadrobić. Napiszesz jak na imię będzie miała siostrzyczka Julka?

Kasia jak na razie to stanelo na Zosi (bo tak mial nazywac sie Julek gdyby byl dziewczynka:-))Od czasu do czasu pojawi sie inne imie (Lena, Klara) ale jakos zbytnio tez nie szukamy ani sie nie zastanawiamy. Zawsze mowilismy, ze dla dziewczynki juz mamy i chyba tak faktycznie zostanie i bedzie Julek i Zoska:-)

Cicha, Zosia bardzo mi sie podoba i ... pasuje do Waszej Rodzinki:tak:Moja Mama to Zosia i obydiwe Babcie, więc sama widzisz jaki mam sentyment do tego imienia:tak::-) (Lenka też jest bardzo fajne!)

Te pierwsze imiona które nam do głowy przychodzą są chyba najlepsze. U mnie od zawsze miała być Magdalena dopiero ptzy Mateuszu się zastanawiałam bo nie chciałam żeby to imię nam się źle kojarzyło a potem pomyślałam że ma być na literkę M no i w końcu na Mateuszu stanęło. Chociaż wiele osób mi mówiło żebym inne wytypowało bo Mateusze są niedobre chłopaki. I co? I szczera prawda;-):-D

reklama
no z tą pierwszą myślą to chyba macie rację...u nas dziewczynka ma być Basia a chłopiec Krzysiu...ale to na ten moment - ciekawe czy się nie zmieni...

Do góry