reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ok znalazłam zabe------------------wkleiłam fotoski------------padam spac--------------mykam, bo głowa nie juz strasznie boli,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,do jutra
dobanoc
ach musze poczytac jutro o zjezdzie czewrcówek..bo mi umknęlo to:eek:

reklama
Oj Stokrotki, trzymaj się dziewczyno. Postaraj się wszystko dzielnie znieść, najlepiej puszczaj jej komantarze koło uszu. Tylko Zosi nie daj skrzywdzić!!! Dorosła kobieta a zachowuje się jak rozpuszczony bachor :baffled:
Rusałko, pędzę oglądać Twoje fotki:-)

ach te teściowe... aż mnie ciarki przechodza jak pomyśle że ja tez kiedyś będę teściową!!!! jakbym tak się zachowywała to prosze mnie zastrzelić!!!!! Stokrotki trzymaj się :-) ( w razie czego nic na siłę wszystko młotkiem:-) )

Stokrotki, trzymam kciuki za Twoją cierpliwość.

Fusiku, ja też mam czasem takie myśli, że będę teściową....

i tak po kolei:
Aniu SERDECZNE GRATULCJĘ - ale ci zazdroszczę..... ja dopiero staranka za rok zaczynam.......
Stokrtoki brr ale teściowa cos w stylu mojej ..... Przeżyjesz... jesteś silna babka.... poględzi i pojedzie....

Co do ślubów, wplasowałam sie na druga pozycję co do stażu małzeńskiego:

Sumka 14 i 21 czerwca 1997 (10 latek :)
głuszek 15 wrzesień 2001
Irmaa 15 czerwca 2002
mama Marcinka 29 czerwca 2002 godz. 17
Heatherek 21 września 2002 godz. 13.30
KasiaDe 14 czerwca 2003 godz. 16
Mamoot 17 kwietnia 2004 godz.17
Stokrotki 17 kwietnia 2004 godz.19
Fusik 5 czerwca 2004 godz. 19
Basia26 14 sierpnia 2004 godz.13
Baśka 25 wrzesień 2004 godz. 17
ell 30 lipiec 2005 godz. 14
Kasia Kucińska 26 grudzień 2005 godz. 17
Ania76 22 maja 2004

Umknęłam Ci Głuszek;-)..no, ale ja na pozycje nr 3:-D:baffled:
Sumka 14 i 21 czerwca 1997 (10 latek :)
głuszek 15 wrzesień 2001
R.usałka 31.03.2002 r. g.16 (skonczone 5 l...leci 6-ty.....................
Irmaa 15 czerwca 2002
mama Marcinka 29 czerwca 2002 godz. 17
Heatherek 21 września 2002 godz. 13.30
KasiaDe 14 czerwca 2003 godz. 16
Mamoot 17 kwietnia 2004 godz.17
Stokrotki 17 kwietnia 2004 godz.19
Fusik 5 czerwca 2004 godz. 19
Basia26 14 sierpnia 2004 godz.13
Baśka 25 wrzesień 2004 godz. 17
ell 30 lipiec 2005 godz. 14
Kasia Kucińska 26 grudzień 2005 godz. 17
Ania76 22 maja 2004

Głuszek..ja tak myśle tez staranka za rok...ale czas pokaze.........i teeeez zaaaazzzzdddrrroooossssszzzzccccccczzzzeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

AniuS - pisz jak sie czujesz ...itd. Ja np. na poczatku ciazy czułam sie fatalnie- mdłosci, wymioty, brak apetytu, apatia, zmeczenie i sennosc- i jak sobie to nieraz prypominamy z mezem to sie śmiejemy- o g.18 cas było isc - spac- inaczej byłam strasznie rozdrazniona, jak maz nie chcia i krecił mi sie nad glowa:-D:-D:-D
dzis akutatto wspominaliy..i az i ciary przeszły..ale za brzuszkiem tesknie- bo po 3-cim miesacu..poród- to juz bylo ardzo lekko:dry:

Stokrotki, trzymamy kciuki, żebyś jakoś przeżyła... Nie daj się! (kawa w szklankach:confused:Ja tylko w kubeczku ;-))
Jak skończyłam karmić, to od razu dostałam @ i identyczną jak było przed ciążą, czyli niebolesna i dość obfita. Ale fajnie było bez:tak:

reklama
coraz wiecej nas z planami starania o dzidzię za rok:) ja, głuszek, Rusałka:-) kto się dopisuje:-D

Do góry