reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ej dziewczyny a co tu się dziś dzieje???? Stokrotki to pewnie sprząta, ale reszta??? dawno takiej pustki nie było :)
a ja ostatnio się zastanawiam co ze mną - @ nadal brak...cycki znów urosły, jakoś tak w brzuchu i w krzyżu dziwnie pobolewa - mam nadzieję że to hormony na @ a nie ciążowe ;)

reklama
hehe Baśka a ja właśnie jestem :) i już nie sprzątam też się zastanawiałam co tak pusto:eek:

A tak z innej beczki to dziś dostałam okres :baffled::sick: i wcale mnie to nie ucieszyło

Baska - uwazaj bo bedziesz nastepna zafasolinkowana:-D:-D:-D
Mi ostatnio jak @ dowalila, to mnie brzuch bolal przez 3 dni, dawno juz tak nie mialam....
tez zauwazylam ze ostatnio puchy na maksa,...

O pati ty to masz dobrze :-) u mnie sztorm :confused:i siedze wtulona w kołdre a za oknem chuczy ze mało szyb nie powybija , ehhh ta Irlandzka pogoda mogliśmy wyemigrowa.ć na Hawaje :-);-)

Pati - ja tez z piffkiem, maz mi kupil.....i chyba zaraz pojde spac , bo jutro pakowanie i do Lodzi jedziemy, za tydzien Mati ma chrzciny...

O to widze ze nie tylko nasza Zośka nie ochrzczona ;-) , kurcze pewnie znowu będe musiała słuchać pierniczenia teściowej na temat chrzcin ......... , ehhh wogóle jakoś tak negatywnie jestem nastawiona na ten przylot teści

rozumiem..rozumiem, ja zawsze mowie jak przyjezdzaja ze mam nalot...:-D:-D

a juz tez sie nasluchalam ze na antychrysta Matiego chowamy.... ahhh

No widzicie - wy jeszcze karmicie i macie @ a ja guzik...tzn wiem że tak może byc bo gin powiedział ze to sprawa indywidualna i nawet do 3 m-cach po karmieniu...no ale mimo całej niechęci do @ wolałabym już dostać i wiedzieć co i jak z moimi cyklami...

No u mnie najbliższy nalot na roczek bleee....rozumiem was ;)

reklama
:-D:-DKURCZE BLADE!!!- ANIUs -WLASNIE PRZECZYTAŁAM I JESTEM RAZEM Z TOBĄ SZCEŚLIWA!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGRATULUJĘ!!!!!
JEJKU JA TEZ TAK CHCE:-D

Do góry