reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
My po Mazurach. Sezon zamknięty na zimę. Piątek był słoneczny i mroźny, potem już pogoda gorsza, ale i tak było fajnie. Marysia grzeczniutka, chłopcy umorusani w liściach i w ziemi po pachy i szczesliwi. W piatek wieczorem pojechalismy razem z moimi rodzicami i dziećmi do pobliskiej knajpy na słodkości z okazji imienin Marcina.

Co do swiat to ja lubię tą krzątaninę i zamieszanie - to dla mnie element swiąt. :-)

Hmmm ja lubie Egipt i juz:-D nie trafiłam na syf wręcz przeciwnie:-), jedzenie było pyszne a mentalność cóż to taki smaczek wyjazdu.

Wooow Rusia to sie impra szykuje:szok:
Ja sie ostatnio wygodna zrobiłam wiec krzatac mi sie nie chce:cool:

W Egipcie nie byłam ale wydaję mi się, że ich kultura, zachowanie nie przypadłyby mi do gustu. Byłam w Turcji a tam podobno spokojniejsze towarzystwo, więc nie wyobrażam sobie tego nagabywania Egipcjan:eek:
Pati, udanego wyjazdu!
Mamootki witajcie!
Rusia, ale będziecie mieli najazd:-D

Kasia chyba powielasz mity:-D nas nikt nie nagabywał a targować sie lubię :tak: spotkałam tam naprawdę fajnych ludzi, a tak w ogóle to marzy mi sie Zanzibar albo Kenia tylko ten lot tyle godzin mnie przeraza.

Sylwia, nie wiem czy powielam, mówię tylko to co słyszałam od znajomych którzy tam byli:sorry:
Fredka, chyba miałas na myśli Sylwię:-D

oj ja bylam dwa razy i mi tez pierwsze co sie kojarzy z Egiptem zaraz po rafach to natretni Egipcjanie!:baffled:...

reklama
Do góry