reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Stasiu Sto lat :))) to mamy dzis dwoch solenizantow :))) a dla naszych kochanych ludkow z okazji DNIA DZIECKA wszystkiego co sobie wymarza :))))))))

my wczoraj wreszcie zarezerwowalismy hotel-jednak nie bedzie Chorwacji a Bulgaria...Hotel 5 gwiazdek- all inclusive :) zabieramy mame moja...mloda juz sie ciszy...hotel mega wypasiony we wszystko co dusza zapragnie ;) Stwierdzilismy ze mamy tylko 7-8 dni...do chorwacji dwa dni jazdy autem...wszedzie apartamenty,plaze czesto dosc dla dzieci niebezpieczne w tych miejscach gdzie ym bysmy jechali bo skaliste itp. a ja chcialam miec podane do stolu,picia jedzania ile wlezie ;) no ale ogolnie ten czas nas tak zniechecil...no i czas podrozy...bo lecimy samolotem-moja mam pierwszy raz...wogole sie ciesze dla niej bo oprocz holandii ,niemiec to moja mama nigdzie nie byla... a tu hotel :) Duni Royal Resort - Gallery

acha ja ciasto sama robilam-czekoladowe ;) pozniej wkleje fotki z calego dnia...bylismy juz w przedszkolu-bylo odspiewane sto lat,prezent i nasz "tort"... dla mlodej mialam tez przygotowane z rana prezenty :) cala szczesliwa i zadowolona...pozniej o 15:00 smigamy na ta sale zabaw...

Pati fajny hotel i fakt, ze wszystko na miejscu i z niezlym rozmachem. Podoba mi sie fakt, ze i plaza jest fajna i beseny duze tak wiec tloku byc nie powinno.

My tez tort bedziemy robic sami. U nas beda 3 ogolnie ale zadne specjalnie wymyslne bo Julek od pierwszych urodzin ma tradycyjne ciasto z jablkami wedlug przepisu babci...i tak pewnie zostanie. A na domowa impreze z kolegami upieke tone nalesnikow i wbije w ten stos swieczki...praktycznie i smacznie.....choc pewnie malo fantazyjnie. Julek jednak nie narzeka:-)

Cicha tloku nie powinno byc bo basenow kilka i do hotelu nalezy prywatna plaza :) ogolnie prawie 100% pozytywow :) tylko oby pogoda dopisala...ale ciesze sie juz na wodny aerobik :-D
a ciasto z przepisu babci-mniam :) zjadlabym :)))

To ja jeszcze raz dziękuję za życzenia. :-)

Tort był, zdjęcia będą :-)

Cały wczorajszy dzien nam się udał. Rano chłopcy dostali urodzinowe śpiwory - trafione :-). Przedpołudnie spędziłam przemiło z Marysią na działeczce u mojej przyjaciółki. Jak tylko Wojtek wrócił z przedszkola, to pojechaliśmy na lody z okazji Dnia Dziecka, w drodze powrotnej zahaczylismy o sklep z zabawkami i chłopcy dostali po samochodziku.
Po powrocie drobne przygotowania i na 18.00 przyszli do Stasia goście. Małe grono, ale bardzo miłe. Tort zdmuchnięty (a własciwie swieczki). A do tego Marysia połowe rodzinnej imprezy przespała, co - nie ukrywam - bardzo ułatwiło nam organizację. Bardzo dzielnie zniosła dzień pełen wrażeń.
Marysia miała wieczorem nietypową kapiel, bo w końcu udalo nam się namówić naszych przyjaciół, którym za miesiąc urodzi się synek, żeby skorzystali z okazji i przećwiczyli na Marysi kąpiel. Obie strony spisały się na medal :-)

Pati, hotel full wypas :-)

Mamoot rewelacja :-)

u nas może nie było aż tylu wrażeń ale dzień też bardzo udany :-)
rano dzieciaki dostały prezenty z okazji DD i Daniel nie chciał odejść od klocków :-) no ale po namowach poszliśmy na spacer i dziwnym trafem :-) wyprowadził mnie do MC Donalds ..... no i uległam i poszliśmy na lody :-) a potem wieczorkiem wpadli znajomi i była tradycyjna wymiana się prezentami :-)
Daniel dostał Monopoly z bankomatem - rewelacja, graliśmy wczoraj z nim do 21:30 i dzisiaj ledwo jak otworzył oczy znowu chciał grać - gra nam strasznie pasuje :-)
no ale jest zasada że gramy jedynie wtedy gdy Ula śpi ( bo gniecie pieniądze) - więc dzisiaj na każdej drzemce graliśmy w sumie to ok 4 h :-)
a Ula dostała grającego misia i wszędzie z nim chodzi :-)
a teraz jest u mnie mama i ja się próbuję zrelaksowac :-) co generalnie średnio mi wychodzi :-)

reklama
Mamoot super urodzinki. Ola ma imprezkę urodzinową 19 czerwca, taki typowy kinder bal. A na dzień dzisiejszy dostała mnóstwo fajnych rzeczy:pralkę, lodówkę, chomiki w kołowrotku, szczotkę elektryczną, chomika zhu zhu pets i obraz z kotkiem i pieskiem. Tylko, ona ma trochę przechlapane bo są to łączone prezenty urodzinowe i z dnia dziecka. generalnie jest zadowolona zwłaszcza z pralki. no i była dzisiaj pizza, na jej życzenie.

Do góry