a ja ejstem cicho ciemna...orzed chwila ktos do mnie dzwoni na domofon...dzieci juz spia, A na silce...znajmoi zawsze sie zapowiadaja...zazwyczaj, a Ci blizsi wiedza, jak wejsc..ktos komus otworzyl ja juz szpieg w judaszu..gosc z metra ciety, ubrany na zielono...przerazona w duchu mowie spadaj! HAHAH ...dzwoni obok ...i sie wyjasnilo- mial dla mnie kolka do wozka...(bo nie chwililam sie jaki mam serwis blisko 1,5 roku od zakupu wozka bylam spytac sie, czy moge przednie dokupic/wymienic, a Pani, ze wysle mi wszystkie nowe a co....i tak etz mialam z komorka...slabo slychac bylo, mialam ja tez 1,5 r ...i dostalam nowke...to mnie tu w UK bardz milo zaskakuje...w Polsce nigdy nic, mimo ze bylo na gwarancji...w praktyce na niej nie bylo;/...bo albo niewlasciwe uzytkowanie albo albo...tak by sie wykminic..
Teraz mi glupio zapukac do sasiada, ze bylam , widzialam slyszalam, ale jestem zahukana...hahahah
Teraz mi glupio zapukac do sasiada, ze bylam , widzialam slyszalam, ale jestem zahukana...hahahah