reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja chyba bym nawet nie próbowała się wyprowadzić z Polski, ani z Łodzi , ja to taki trochę wielki dąb bartek, wrośniety korzeniami do granic możliwości :-)

Ja to juz chyba tylko czesciowo korzenie zapuszczam.. i ciagle przywiazuje sie do miejsc w ktorych mieszkam/mieszkalam i lubie to nich wracac.....choc na jakis czas tak z wizyta.
Stanowczo mniej przywiazuje sie do rzeczy niz do miejsc.... jakos latwo mi wyjechac z jedna walizka nawet na dlugi okres:-)

A o wyjazdach mowiac to my jutro zmykamy na tydzien do Kopenhagi (z czego bardzo sie ciesze):-)

ja keidys podobnie jak Fusik- wydawalo sie, ze za bardzo jestem zzyta z rodzina, przyjaciolmi by gdziekolwiek wyjechac... a jekdnak. Treaz tu sie przywiazalam...miejsce jak kazde inne, ale zawsze tesknie i za ludzmi z Pl i jak jestem w PL za ludzmi stad...
Tu cenie sobie przede wszystkim spokoj- ludzie zyja faktycznie niemalze bezstresowo,,,,

Cicha- bylam kiedys w Kopenhadze- podobalo mi sie!:)

Cicha, bawcie się dobrze! :-)

Ja mam spokój, bo Marcin zabrał chłopców do swoich rodziców. A ja się rozkoszuję ciszą....

Mamoot termin taki jak na suwaczku?
to prawie już?!?!?! spakowana jesteś?
Ja takie dni ciszy bede miała po swietach bo chłopaki jadą razem do Wawy wiec dwa dni mam luzu:szok:

Tak Sylwia, zgadza się. :-) Jeszcze kilka dni mi zostało. Termin mam na 16 kwietnia.
Juz od kilku dni mam częste skurcze przepowiadające, ale nic sie nie dzieje. Już mnie to męczy....

reklama
Do góry