reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja tez stad poznalam kilka fajnych dzsiewczyn:)
i pamietam Pati jak jakies 3-4 l temu smecilysmy, ze tesknimy za Polska....ja juz coraz mniej...;/..

forum łódzkie niby działa ale mi jakoś tam dziwnie :-(
tylko o dzieciach gadają - a co to forum o dzieciach czy co ?

Sylwia ze mną mozesz się na ploty spotkać :-)

a ja się z wszystkich NK, FB wypisałam bo mnie wkurzyły.. podobno jak sie nie jest na FB lub NK to się nie istnieje więc możecie do mnie pisac PANI DUSZEK albo ZJAWA :-)

Fusik to witaj w klubie :-) Ja tam tez konta nie mam bo choc dzieki mezowi nowinki wszystkie z przedbiegu znam i testuje to jakos nie udzielam sie zbytnio. A zaczynac teraz po wielkim bumie juz nawet nie wypada;-)

Ja do polski nadal mam sentyment... ale przyznam ze nie do calej a do kilku miejsc.. i glownie do ludzi. Wrocic tez spokojnie bym mogla ale u nas to nawet nie wchodzi w rachube przez meza (no chyba ze sie rozwiode to wtedy wroce ;-)).

Ja tak jak KasiaDe, chociaż ostatnio mam coraz większą ochotę stąd uciec, od tych ludzi, hałasu. Mam już dosyć miasta, tylko z drugiej strony gdzie miałabym wszystko pod nosem, jak nie tu...

a ja nie chciałabym w mieście juz mieszkac wole przedmieścia, moze nie mam wszystkiego pod nosem ale to kwestia przeorganizowania się.

A tak w ogóle to ja mogłabym mieszkać wszędzie, nie przywiązuje się tak bardzo do miejsc i lubię zmiany.

reklama
Ja tak jak Kasia, mieszkam tu i mi dobrze. :-) zmian nie lubię i bardzo sie przywiązuje do miejsc. Choc z doświadczenia innych sadze, że wyjazd na granicę bardzo uwypukliłby wady Polski. Podobno najgorzej z tutejsza biurokracją i załatwianiem wszelkich spraw.

Do góry