reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

dziadzio jest po operacji...wybudzil sie, dochodzi teraz do siebie

tesc raz lepiej raz gorzej, ...

nocke mialam znowu z dupy! jak nigdy Klaudia wedrowala...a Gracjan chcial spac wyl. przy mnie...

reklama
a u nas też kiepska pogoda :-(
Rusia - Ulka od kilku nocy spi całe ze mną w co ją odkładam to ryk , ale sądze że to przez zęby bo nie mamy ani jednego ..więc cycek w gębie całą noc, śmiejemy się z mężem że lalka ma wlew ciągły :-)

a ja mam w niedzielę chrzciny więc będzie wesoło :-) ja dzisiaj byłam u fryzjera podciąć włosy, okazała się że buty małej sa juz na nią za małe i trzeba było szybko coś kupić .. :-) w sobotę zwalają do nas przyjaciele z Zamościa z całą ferajną (chrzestna) a w domu sajgon :-)

u nas pogoda tez po ciulu.... pada,pizga na wszystkie strony...ale od soboty ma byc juz co raz ladniej... ja jednak dziekuje Bogu ze nie mam tego co Japonczycy...

Rusia mam nadzieje ze dziadek szybko wroci do formy...

to Gracjan tez jak Ula...identycznie;/...no coz cyckowe dzieciaki;)

mowisz rodzina z zamoscia...mam tam duza rodzine! moj tata(nie tato- tak mowia w Zamosciu:p pochodzi z tamtych rejonow...dziadkowie itd....

dzis dzien Sw. Patryka w UK zielono, od przebierancow

i u nas Duska tancuje w rytm tej mozyki...leci na okraglo, ale i mi sue podoba:D
YouTube - irish music

co do pogody ...u nas opochmurno, ale dosc cieplo...pogoda generalnie z lekka dolujaca;/...

To ja też nie będę oryginalna jak powiem, że i u nas była beznadziejna pogoda - padało przez większość dnia, bleee
Ale dobrze, że jutro już piątek i weekendzik za pasem. Co prawda nie mamy żadnych planów, ale milo nie zrywać się o 5.45 ;-)

Kasiu, Ty codzienie tak skoro świt wstajesz...?
Dziś Staś się obudziło 6.10, ale za naszymi namowami zajął się sam sobą. Ja się obudziłam o 8.00, a Wojtka to jeszcze musiałam dobudzać :-)
Ech... jak dobrze do pracy nie chodzić. Dziś się spotkałam z koleżanka na pogaduchach. Poza tym sprzątam i porządkuje, w związku z czym całe mieszkanie wygląda jak by tajfun przez nie przeleciał. Wiadomo przecież: żeby był porządek to najpierw musi być mega bałagan :-D
A jutro zamierzam skoczyć do biura, żeby trochę papieruchy na biurku ogarnąć.

to Gracjan tez jak Ula...identycznie;/...no coz cyckowe dzieciaki;)

mowisz rodzina z zamoscia...mam tam duza rodzine! moj tata(nie tato- tak mowia w Zamosciu:p pochodzi z tamtych rejonow...dziadkowie itd....

.
to przyjaciele ale już rodzina :-) generalnie pochodza z Tomaszowa Lubelskiego potem trochę w Łodzi ( tu się poznaliśmy) a potem zamość bo blisko rodzinnych stroni jest praca

reklama
Do góry