reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja tez jeszcze nie dostałam @ - ostatnia 27.08.2005 roku :) czyli zaraz będzie 20 miesięcy!!! i przewiduję że nawet jak skończę karmić to pewnie będzie trzeba jakimiś tabletkami zadziałać bo miałam wysoką prolaktyne i teraz tak sama z siebie tez moze sobie nie spaść...cykle też dłuzsze zazwyczaj

reklama
ja tez dostalam @ juz....ale pokickana, nawet nieraz 2 razy w miesiacu mam taka mala...a bralam zastrzyk antykoncepcyjny i to pewnie przez niego...tez sie musze do gina wybrac...

Ja własnie byłam u gina a włąsciwie u ginki:-) , obadała że wszystko ok.:tak: a jak ma cie takie nie regularne cykle lub bóle to biegusiem mi tam do badania:tak: :-)

Ja odpukac mam bezbolesne miesiaczki,regularne ,tabletki przypasowaly od razu ,ktore gin zapisal i mam bardzo skape te miesiaczki...W pierwszy dzien troszke wiecej ale to i tak malenko ,a w dwa pozostale to by mi normalnie jeden tampon wystarczyl...Takrze nie nazekam:-)

u mnie też ciagle na razie bezboleśnie, jestem w szoku, bo zawsze to tak zdychalam, że skurcze porodowe to dla mnie była normalka:tak: - przechodziłam to co miesiąc 24 godziny:baffled: a teraz leje się jak z kranu, ale za to nawet nie wiem kiedy przychodzi, kompletnie nic mi nie dolega i niech tak zostanie:tak:

No Asia, koniecznie zapytaj, bo ja to słyszałam w TV!:-) Gdzie Damian stoi/siedzi? Bo mój mąż uważa, że prawdziwy kibic, to tylko na pierwszym wirażu:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Kasia, Damian nic nie słyszał na temat GP w Zielonej Górze... Wydaje nam się, że to za mały stadion - za mało miejsc dla kibiców jak na międzynarodowe zawody... A na pierwszym wirażu Damian nie siada, bo u nas tam siedzi fanklub itp., on z kolegami woli siedzieć przy parkingu, bo mogą sobie zajrzeć, co porabiają żużlowcy między startami:-D

A ja zupełnie z innej beki. Stałam sobie dzisiaj w kolejce w sklepie, a przedemną w wózku z zakupami niunia na oko w wieku naszych maluchów, ale włosy normalnie dłuższe od moich czyli za ramiona, grzywka równo przycieta przez co wydawała się starsza. Ale tak patrzę że z zachowania caly Kubiszon więc pytam matkę ile ma ta dziewczynka. Okazało sie że 9 m-cy. Dziewczyny no fryzurę miała normalnie SZOK. pierwszy raz taką dziewczynkę widziałam i podobno już miła obcinane.:szok: te włosy

reklama
Sumka ja tez widzialam dziewczynke i to jeszcze jesienia wiec miala ok 5 miesiecy i miała tyle włosów że szok kitkę można by jej robić:tak::dry::cool2:

Do góry