reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dziewczyny, która jest jeszcze bez @ po porodzie? Ja jeszcze nie dostałam...

Asia (od Marcinka) - był mąż na żużlu? :-) Słyszałam, że Wam fajnie stadion wyremontowali! Podobno Zielona Góra stara się o GP:tak:

U mnie to prawie jak w zegarku wszystko przyszlo...4 miesiace karmilam potem odstawilam i juz w 5 miesiacu okres:-D

a dzis pobalowalismy do 05:00!!! Smiechy i chichy az brzuchy pekaly...Same glupoty w glowie...Ja jedna ,moj adam i dwoch kolegow z Polski ktorzy po auto przyjechali...Wiecie co normalnie jak dzieciaki...Pocofalismy sie w rozwoju:-D
Ale awno sie tak nie usmialam...Chopaki pili sobie drinki a ja sazylam piffko...Najbardziej balam sie rana ze mloda wstanie i bede miala tylko dwie godziny snu...ale o dziwo wstala na chwile,poskakala mi po glowie,powyrywala wlosy,powkladala palce w oczy a potem wtulila sie w tate i zasnela:-) i tak dalo pospac do 10:15

Pati, miło, że się wybawiłaś.:-)

Ja też już po @ (ze 3 tyg. temu). Pierwszy raz po 18 miesiącach. Ciekawe, czy szybko się wyreguluje. I też hormony zadziałały bezbłędnie. Zmniejszyłam ilość karmień do dwóch dziennie i od razu @. W sumie to dobrze, bo to oznacza, że organizm dobrze działa.:-)

Asia (od Marcinka) - był mąż na żużlu? :-) Słyszałam, że Wam fajnie stadion wyremontowali! Podobno Zielona Góra stara się o GP:tak:
Kasia, oczywiście że był:-) Ja niestety nie, bo nie miałam z kim Marcinka zostawić, a też bardzo lubię:-) Stadion wyremontowany super - rzeczywiście mogliby się postarać o GP, choć szczerze mówiąc nie słyszałam, że już się starają...Muszę Damiana spytać... Za 3 tygodnie mają być pierwsze zawody przy sztucznym świetle. A dają te reflektory:szok: My mieszkamy na przeciwnym końcu miasta od stadionu, tylko że wysoko, jak włączyli któregoś wieczoru światło na próbę, to aż u nas jasno się zrobiło:-D

Mamoot, zazdroszczę Ci Twojego sprawnie działającego organizmu;-) :-) U mnie chyba nadal będą problemy :baffled: Jak wiecie, miałam problemy z zajściem w ciążę, bo nie miałam owulacji - @ pojawiała się nieregularnie, problemy hormonalne itp. - po prostu pęcherzyki nie dojrzewały i nie pękały, więc nie mogło dojść do zapłodnienia. Ginekolog liczył na to, że po porodzie to się unormuje, a jednak chyba nic z tego:-( Pierwszą @ dostałam 8 tygodni po porodzie, następną 2 miesiące temu i mimo że już w ogóle nie karmię piersią, nic się nie pojawia... Chyba znów zostawię w gabinecie kupę kasy, jak będziemy się starali o drugie dziecko...:baffled:

Ja dostałam 8 tyg po porodzie, jak tylko zaczęłam brać tabletki cerazette, które można brac jak się karmi piersią i wyobraźcie sobie że jak się zaczął to nie chciał się skończyc. Więć rzuciłam tabletki i miałam miesiąc spokoju a po miesiącu jak dostałam to mam już regularnie i zawsze wiem kiedy dostanę bo dzień przed dostaję okropnego bólu głowy. Muszę iść z tym do lekarza bo wierzcie mi ból jest tak silny że nie widzę na oczy, zwracam i jestem do niczego:no:

Kasia, oczywiście że był:-) Ja niestety nie, bo nie miałam z kim Marcinka zostawić, a też bardzo lubię:-) Stadion wyremontowany super - rzeczywiście mogliby się postarać o GP, choć szczerze mówiąc nie słyszałam, że już się starają...Muszę Damiana spytać... Za 3 tygodnie mają być pierwsze zawody przy sztucznym świetle. A dają te reflektory:szok: My mieszkamy na przeciwnym końcu miasta od stadionu, tylko że wysoko, jak włączyli któregoś wieczoru światło na próbę, to aż u nas jasno się zrobiło:-D

No Asia, koniecznie zapytaj, bo ja to słyszałam w TV!:-) A reflektory faktycznie nieźle dają - my już mamy sztuczne oświetlenie chyba od dwóch sezonów. Fajnie sie wtedy ogląda, zwłaszcza przy zapchanym na maksa stadionie;-) :laugh2: Gdzie Damian stoi/siedzi? Bo mój mąż uważa, że prawdziwy kibic, to tylko na pierwszym wirażu:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Hmmm, to niewiele nas zostało bez @:confused:

reklama
Do góry