reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia baw się dobrze.

E tam roletki, niech patrzą i podziwiają jak się młodzi bawią:-D. Tylko lepiej okna niech zabezpieczą, żeby się nie otworzyły:-).

to moze jaki sex na parapecie? :-D

W sumie... parapety teraz mamy szersze. Tylko, gdzie ten mój brzuch upchnąć? ;-) :-D
A sąsiedzi? Niech sie wstydzi ten kto widzi ;-)

Fusiku, jedna roleta zawisła już z tydzień temu, a druga się szyje. Idzie mi powoli, bo w ciągu dnia nie zawsze przy dzeciach da się coś zrobić, a wieczorami, to mam ochote poleżeć. Gdybym tak na raz robiła, to pewnie jedną rolete bym w pół dnia machnęła.

Sylwia, miłego wyjazdu!

Wczorajszy dzień fantastyczny bez dzieci :-) A dziś rano byliśmy z chłopcami na basenie, a potem u znajomych.
Przez to, że mam często wolne piątki, to mi się weekendy przesuwają. Cały czas mam wrażenie, że jutro już poniedziąłek, a tu jeszcze cała niedziela :-)

no- dlatego ja lubie na imprezki - takie do bialego rana - chodzic w piatki...wowczas jeszcze calyt weekend dla dzieci!

nie mam jak napisac teraz bo mam dwojke dzieci na kiolanach..w skocie MAM POJE...SASIADA..
pozniej rozwine temat

Wróciłam cala poobijana zdjęć nie mam no może kilka będzie bo na stoku trudno robić;) siniaków mam milion ale jestem zadowolona, bola mnie wszystkie mieśnie wiec dzisiaj bedzie sauna jak nic, a za tydzień planujemy powtórke;)

Cześć ciotki nie zapomnieliście o kimś:zawstydzona/y:Strasznie się stęskniłam za Wami ale jak już odeszłam od kompa to ciężko bylo wrócić. Dopiero od niedawna powoli próbuję się wdrożyć w internetowe szaleństwa. U nas ok. Ja w sumie zrobiłam sobie prawie roczną przerwę od komputera w momencie jak pojechaliśmy do Chorwacji. Tam się tak odstresowałam i zapomniałam o całym świecie, że potem już wogóle nic mi się nie chciało. No a poza tym pochłonęla mnie do reszty budowa domu, walczenie z urzędami i kierownikiem budowy ale w tej chwili mamy stan surowy zamkniety i czekamy na wiosnę z wnętrzem. Moje dzieciaki akurat mają sezon grypowy ale powoli wychodzą na prostą. Mateusz oczywiście szaleniec okropny, do nauki go nie ciągnie więc już się boję coto od września będzie jak do szkoły pójdzie:-)
Pozdrawiamy serdecznie i wolnym tempem się będę wdrażać spowrotem
Sylwia super wypad miałaś ja wczoraj z dziećmi zjeżdżałam na tyłku z lodowej górki i też siniaki mam no ale Ty to już prawdziwy wyczynowy sport mialas
Mamoot wielkie gratulacje bo akurat zdążyłam zauważyć że się powiększasz;-)Super trzymaj się zdrowo

reklama
Ania, pewnie, że nie zapomniałyśmy. Ile razy mignęłaś mi na FB, to miałam do Ciebie napisać... Mam nadzieję, że wdrożysz się szybko i zostaniesz z nami na stałe!
Sylwia, to pięknie szalałaś. A zjechałaś kilka razy, czy tylko się przewracałaś? ;-) hahahaha

Do góry