reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

tak na razie to w pracy trochę luźniej mam na miotle i szmacie polatam później;) po pracy
a ja tak w ogóle Fusik to nie lubie sprzątać tylko jak juz mus to mus;) jutro znajomi przychodza na wieczór więc wiesz ma byc błysk.

A wy to leniuchy jestescie jak nie napisze nic na jakims watku to sie nie odezwą małpy mendowate jedne!

reklama
Powracając do postu Rusi mi się też ostatnio śniło że miałam 3 dziecko i też chłopca:-)Ale wiem że była totalna masakra w tym śnie i taki urwis to był, że rady nie dawałam:szok:Ogólnie to czasem miałabym ochotę na takie malutkie śliczne dzieciątko ale jak pomyślę o Mateuszu i jego pomysłach to odrazu wszelkie zabezpieczenia mi się włączają. Ostatnio byliśmy na spacerze a on się mnie pyta - Mamo jaki kolor stanika dzisiaj ubrałaś:szok:Normalnie się boję co z niego wyrośnie

Aniab :-)!

Ja dzisiaj zmykam wieczorem do kina. Zostawiam brygadę RR samą w domu i uciekam. na co nie ważne aby zdala.

Oj tak zdecydowanie śpi wszędzie gdzie popadnie izawsze w nieodpowiednim momencie. Np nie mogę go brać do kościoła bo za każdym razem śpi kiedy mszę odprawia ks. Piotr(to jest nasz taki uzdrowiciel, leczy dotykiem) no i ogólnie masakra w przedszkolu bo jak nie pojadę autem po niego to go niosę do domu i nic nie jest w stanie go obudzić- mogę nim rzucać przy ubieraniu i wogóle a on nawet oka nie otworzy.

A mi dzisiaj tak zimno jakbym miała chora być. Muszę to rozgonić bo już mi chorób na ten rok wystarczy

Aniab pamiętam jak kiedyś wstawiałaś zdjęcia śpiącego Matiego. Musisz koniecznie zrobić mu album. Będzie miał fajną pamiątkę.
Zdrówka życzę.

reklama
Oj Fredka też już o tym myślałam ale wpierw muszę się zebrać i zdjęcia powywoływać bo masakra ile ich mam

Do góry