reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredzia-GRATKI dla dziewczynek!

|Kasiu i dla mojej autobus to atrakcja-wieksza niz vsamolot...a co to by bylo jakby tak pociagiem pojechala...w paz.bedziemy to sie wybierzemy do tesciow pociagiem..a jak;)..18 km..;P

a w PL czekaja nas atrakcje- bedziemy 8-18 = panienski, chrzciny, wesele i poprawiny..takie atrakcje w dwa weekendy:D

przeczytajcie ...co dzis sie dowiedzialam..SZOK!

http://www.gazetawroclawska.pl/stro...ek-wypadl-na-podloge-podczas-porodu,id,t.html

reklama
No przypadek jest niezły ja bym chyba zabiła tego lekarza i położna

A u mnie dzisiaj porządki w kuchennych szafkach.

I z racji upału lekki ibiadek placuszki z cukinii z jogurtem naturalnym

Nawet ich nie zawiesili :szok: i to tłumaczenie, że dziecko było za szybko wypchnięte i nie zdążyli zareagować :szok: żenada, raczej z prędkością światła dziecko się nie wydostaje...

Rusia, będziecie mieli bardzo aktywny pobyt :-)

Ja i Martuś od przeprowadzki dość często się poruszamy tramwajami i autobusami, ale nadal atrakcją jest metro, no i marzenia- pociąg i samolot. Wybieramy się do Krakowa pociągiem już od dłuższego czasu, ale jakoś nie możemy się wybrać...

Sms od Baski "Pozdrowienia ze słonecznego Potęgowa dla was i ciotek z bb od Krajów. Wracamy jutro bo Paweł przedłużył urlop do jutra":tak:

Kasia dzieki za wiesci ;-)
Rusia-masakryczna ta sparawa z noworodkiem :/
Syla jak sie napedzasz do porzadkow? ja musze tez gruntownie wysprzatac...ostatnio zauwazylam jak ze znajomym siedzialam w kuchni to normalnie nawet nie wiem kiedy pozmywane mialam.,wytarte naczynia...i jak przyjemnie to mi sie robilo :-D Chyba potrzebuje widza i sluchacza :-D

Chyba tez tak zaczne...szafka po szafce...szuflada po szufladzie... musze w naczyniach i garach porobic przesiew...bo mam troche kubkow z roznych parafii itp...a ja lubie miec kompletne...wiec bede teraz pozbywac sie i dam ammie...a co ona z tym zrobi to juz jej sprawa..

...wiec bede teraz pozbywac sie i dam ammie...a co ona z tym zrobi to juz jej sprawa..

Ja robie identycznie, co mi zagraca wywożę do teściowej (głównie ubrania w których już nie chodzimy)- i dzięki mnie ona sobie zagraca :-D kiedyś ją Sylwek spytał, po co to wszystko trzyma, miała przebrać co jej się przyda i resztę wywalić, to odpowiedziała "bo to dobre rzeczy i szkoda wyrzucić"

reklama
no my ciuchy to sie z sis wymieniamy(dostalam od niej w niedziele zaaarabista marynare z miss selfridge ..dzis sie w nia odstrzelilam:D..no i juz u siebie poukladalam w szafkach...jak przyjdzie to przekopie co jej pasuje:p...reszte a;bo do sis A-do pl, badz na allegro...
komplet naczyn musze tez juz kupic...

Do góry