reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Fredka, my dawaliśmy Martusi czopki viburcol przy ząbkowaniu i było o niebo lepiej. Może spróbuj? Chyba że tego już też próbowałaś...

Pati, współczuję. U mnie jakoś tfu tfu dolne od długiego czasu nie dokuczają, a też miałam usuwać, z górą spokój bo jedna usunięta, to druga jakoś normalnie wyszła.

Mam nadzieje ze jednak obedzie sie bez wyrywania i przejdzie...bo bol znika...a i tak w sumie mocno nie bolalo...tylko tak...hmm...cmilo...albo jak szczeka ruszam na boki....

Pati wspolczuje....juz wole rodzic:D niz rwac zeba- chociaz nigdy nie mialam rwanego- boje sie;/..

Fredzia GRATKI! 2,5 kg to juz ladne rezultaty!

U nas dosc ladna pogoda sie zrobila...poszwedalam sie po sklepach z mlodym..Duske tato i A zabrali do meskich sklepow..i oni wrocili z reklamowka rzeczy potrzebnych do samochodu...a ja- kupilla domestos i odswiezacz:D- taak sie okupilam:p..ale jutro zostawiam dzieci z nimi i sama ide, bo buuty mi potrzebne na juz:p

A nam szykuje się weselisko końcem września - dokładnie 25-go. No i oczywiście będę musiała coś sobie kupić, bo takich kreacji mam raptem 2 i wszyscy mnie już w nich widzieli :-/ Przydałyby się też buty... Ech, nie lubię takich zakupów

ja jeszcze nie wchodze w te czarna mini..ktora kupilam w 9-tym m-cu ciazy;/....wiec jak sie nie uda zbic zbednych..:> to tez czeka mnie zakup..choc kupilam sobie rezerwowa- ale w niej chcialabym na poprawiny sie wbic;)..buty mam...
Gracjanowi kupilam marynare:D koszule, wiec tez juz ubrany

Duska nie- ale mam na oku sukienke - bialo-srebrna..tylko droga i czekam az znajde cos tanszego- w ostatecznosci te fundne wowczas bedzie tez na chrzciny mlodego..
no i A - kompletny magic:D- normalnie szyje ..bo tu sa ...ale albo woda w piwnicy albo rekawy za krotkie;/..ale kupi sobie spodnie i koszule..marynare ewentualnie;)

a wesele mamy 16 paz- i jakos w tym okresie tez chrzcic bedziemy Gracjana

Kurde nie moglam sie zalogowac :crazy: pierwszy raz tak mialam...ze wpisywalam haslo i je widzialam :-D ale zalogowac nie chcialo...dopiero jak na odp.wisnelam to wyskoczyla rubryka...i ufff...udalo sie :-D

Dorcia masz jeszcze dwa miesiace...pewnie sie w kiece wbijesz spokojnie :-)

Ja wlasnie szykuje sie do przedszkola...musze mloda zawiezc ale autobusem...Adama nie ma...a akurat pada...:crazy:I teraz przydalby sie drugi samochod :-D

reklama
Do góry