reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati super niespodzianka! A swoja droga to sie o tydzien rozminiemy bo my 5 wrzesnia ruszamy prawie w to samo miejsce (tzn. tutaj: Creta Maris Convention & Golf Luxury Resort: accommodation crete, exclusive holidays crete, 5 star holidays greece, hersonissos 5 star hotels crete, luxury resorts crete, conferences greece, golf hotels crete, hotels creta). Tylko, ze u nas mniej fajnie bo to nie takie zupelnie wakacje tzn. maz do pracy a ja z dziecmi na doczepke. Miejsce fajne wiec jakos to pewnie bedzie:-)
Wy to sobie pewnie pobalujecie, ze hej.

Cicha ale bylyby jaja jakbysmy sie spotkaly :-D
Fajny ten Wasz hotelik :-)

Kasia ze znajomymi jedziemy-tymi co zawsze z nami na fotkach... ;-) mloda jeszcze nie wiem gdzie bedzie:baffled: Ogolnie nie wiem nic...bo przeciez plany byly juz calkiem inne itd...i Adam pojechal na lotnisko wczoraj z naszym znajomym zeby on cos wybral dla siebie i zony skoro my jednak nie jedziemy...no i wrocili ze skrzynka piwa i biletami :-D Dzis kaca mam :/

a sluchacie wiadomosci? na Krecie- wogole Grecja przezywa krysys- niemieccy turysci wlasnie wypowiadali sie, ze nie ma np.paliwa w sprzedazy i jedni skarza sie, ze po co im wynajety samochod skoro nie moga jezdzic?..a inni, ze nie maja jak wrocic do domu..nie ma fajek ..i takie tam..

Rusia, moja ciocia z wujkiem byli na Rodosie, kolega na Kosie, koleżanka na Krecie i nie odczuli kryzysu. Jedynie co, to przez strajk na lotnisku z Rodosu mieli opóźnienie 5 godzin... (ale na szczęście czekali w hotelu)

reklama
Jeszcze mialam dodac ze macie pozdrowienia od Gluszka :-)

No a ja od wczoraj od ok.17:00 jestem sama w domu...wieczorem pojechalam do kumpeli...wrocilam o 02:00 Jak szlam do taxi to chcialam zeby droga sie nie skonczyla bo taki przyjemny cieply wiaterek wial...poprostu bosko bylo...a ja to kocham wieczorem albo w nocy spacerowac i czuc ten ciaply wiatr we wslosach :-) jeszcze jak wrocilam poogladalam tv.i spac... a dzis pospalam do 11:30 :-) zjadlam sniadanie i umylam sie...a teraz ciesze sie cisza :-D

Do góry