reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja szukam czegos fajnego w Polsce na tydzień wypoczynku, wygrają chyba okolice Białowieży, bo fajne kwatery, nieskazitelna przyroda i widoki ze az dech zapiera, heheheheh jeszcze nie wybrałam konkretnego miejsca.

ja tu z przedszkola dostalam mnostwo ulotek...z atrakccjami...ale musimy sie jeszcze lepiej zorganizowac;)..pr\zez to, ze nosic dzwigac nie moge ..troszxke jhestesmy ograniczeni..;/..

Sylka na jaka ty strone patrzysz ze fajne kwatery widzisz w Bialowiezy ..bo ja szukam a nic znalezc nie moge...kilka potencjalnych chat mam ale terminy takie sobie wolne. i pomalu wpadam w desperacje....
A szukam w Bialowiezy/Hajnowce?Narewce bo to blisko od nas:-)

Sylka ja luxusow bynajmniej nie szukam ale szukam na chwile obecna domku od 6 do 8 osob w terminach 7-22 sierpnia..... a to juz niestety bardzo ogranicza. W ostatecznosci bede rozgladac sie za pokojami i wydaje mi sie ze wtedy jest wiekszy wybor i troche latwiej cos znalezc. Na razie jednak grzebie i skladam terminy i moze jeszcze cos z tego bedzie...taka mam nadzieje :-)
Ty planujesz wyjazd w sierpniu? Szukasz czegos sobie i dla Wojtka, dla waszej trojki czy dla wiekszej grupy?

reklama
wczoraj wrocilam do domu o 22.30...:)narazie spotkanko przy kawusi...ale bylo super!..zupelna odmiana..poza domem ..po 2 tyg ...kiszenia sie w domu;)

Do góry