reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Jeszcze nie ale wlasnie zarejstrowalam sie ...no doslownie dwa dni temu :-D i na szafka.pl i mam zamiar tam jak dostane natchnienie powystawiac kilka rzeczy po mlodej :-) trzy zeta trza zaplacic za aktywacje ...juz poszedl przelew i dostalam doslownie 5 min. temu maila ze aktywowali juz konto .-)

Syla dobrze ubezpieczoona od powodzi jestes?
ja tam kumam tyle ze jedni maja na sprzedaz cos lub wymiane ,w druguej rubryce co sobie kupilia w tczeciej to chyba co chieliby miec :-D

reklama
U mnie dziś po raz pierwszy od kilku dni zaświeciło słonko i było naprawdę ciepło. Żyję w stresie już przed komunią i modlę się o pogodę bo inaczej zamarźniemy w kościele. A wszystkim którzy walczą z powodzią bardzo współczuję.

Do góry