reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No wlasnie pies najfajnieszy bylby,ale najwiecej z nim klopotu...juz nie wspomne tu o kosztach jakie sa zwiazane z psem-szczepienia itd.... narazie u nas stoi tez na swince...mloda zakochana...wole swinke niz ptaka ktorego sobie wymylisla na urodziny :-D

tu pies tez duzy wydatek...podatki, szczepienia....i nie w kazdy mieszkaniu mozna miec...ee..no Adam mi suszy glowe o zolwiu..nie ma mowy! i mi tu wkreca, ze jego tez bedziemy mogly spobie glaskac i przytulac..tia ..i rybki...

Rusia zgadza się śmierdzą jak nie maja wyciętych tzw gruczołów zapachowych, moja miała wycięte i zawsze pachniała perfumami bo uwielbiała spać na ciuchach albo praniu a jej futerko bardzo chłonęło zapach

Pati, no niezłe kuku zrobiłabyś kotkaowi ;-) U nas psiak, ale to oczywiste ;-) Ale musi być conajmniej średni - za tymi maluchami nie przepadam, bo zwykle krzykliwe ;-)
Idzie się pochalastać - leje cały czas i taki zią jak na jesień...

U nas slonce swieci-chyba usram chmury ze szczescia!!! Albo nie co ja gadam bo zas ciemno i szaro bedzie :-D No ale cieplo to to nie jest.... :/ no ale przynajmniej jasno ...

Kasia slonce se wychlastaj ;-) :-D

Ejj ale tak powaznie to ja sie juz powoli obawiam co to sie na tym swiecie dzieje....od 20 lat nie bylo takiego maja...wogole nie zanosi sie na to ,ze ma byc jakas poprawda...u nas od kilku dni temperatura waha sie miedzy 6-10 stopni...katastrofa to jest jakas...juz w necie widzialam mega przeceny na stroje kapielowe...a przeciez w sumie powinnien dopiero na nie sie sezon zaczac...

reklama
Do góry