reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ada0 n5e ma czasu mnie wkurzac. podjal druga prace zeby kasa byla. A ala... raz lepiej raz gorzej. narazie chyba jest ok. zreszta szkoda pisac, bo zaraz sie okaze ze znowu jest cos nie tak.

kasiu a kiedy wyjezdzasz

reklama
Fredka to dobrze ,ze Adam podjal druga prace...przynajmniej bedzie lepiej finansowo...A Ala wreszcie wyzdrowieje...w koncu podrosnie i odsapniesz...

no to jeden dzien dziewczynki mnie nie ma i takie doly...smutasy...

Fredzia Tobie to zycze calym sercem wytrwalosci...i najlepiej zeby juz wszystkie smutki poszly precz!

Pati - pisz tu(badz na zamknietym co sie dzieje?

a ja mam z angielksiego babke troche posrana...bo widzi kurcze, ze jestem w ciazy...i nie poinformowala mnie o mozliwosci wczesniejszego pisania egzaminu...i mowi tak no egzam bedzie 5-7 lipca...na to ja jejku Marian mozesz cos zrobic(w UK jest duza pomoc -wsparcie w kazdej kwestii -szczegolnie tej organizacyjnej..wiec to tak samo od nich sawsze ta pomoc wyplywa, a ta mi klocek - wiesz Dora egzaminy moglas pisac teraz w maju..no ale jest za pozno nie wyslalam Twojej kandydatury:o..(juz rok temu u innej podobny klops przerabialam i wowczas wkurw mnie wzial i w marcu piznelam szkole...no to ja jej ze jak nie ma dla mnie wczesniejszego terminu to ja spadam stad...Ma sie dowiedziec i w przyszlym tyg bede wiedziala co i jak... Trzyma mnie tez (nie ukrywam ) darmowa przejazdowka...bo jak nie mam samochodu to sobie smigam autobusami po manie za free...mala odwoze, zakupy itd...jak w piatki nie mam to sobie trzepnelam z ranca jogging................ 3,5 km:O...o 9.20 bylam juz z powrotem ..zjadlam sniadanie, wystawilam kilka rzeczy na allegro i jak padlam w kime tak dopiero wstalam...za chwilke ruszam znowu z bucika 3,5 km w obie strony.......... W przyszlym tyg. bede miala autko do dyspozycji-------------YOOPI!

Pati mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje. Bo jak jeszcze i Ty dołączysz do fanklubu pechowców to będzie źle. Kto jak kto ale Ty to byś umarłego obudziła. To poczucie humoru, gadka ... poprostu jesteś jedyna i niepowtarzalna. Zresztą jak wszystkie czerwcowe kobitki:-):-):-):-).

ale poleciałam:-p.

Rusałko a ciebie to podziwiam za wytrwałość. Ja w Twoim stanie to bym dawno przewróciła się na boczek i olała wszystko. Masz zacięcie. A tą kobitkę od angielskiego to bym gołymi rękami ....

Rusia, co za kobita od angielskiego.:szok:

U nas Wojtek ma sie lepiej, więc łobuzuje. Czuje się dobrze, krostki się goją. No i mamy cały czas zagwostkę, czy się gdzieś ruszyć, czy siedzieć w domu. Wojtek już kręćka dostaje. A Staś mu próbuje dorównac..

Dobrze, że ten tydzień się skończył, bo był wariacki. Wszystko w galopie i ciągłe kombinowanie, jak tu zorganizowac czas pracy, żeby dzieci miały opieke. W takich momentach stwiedzam, że przedszkole to fantastyczny wynalazek.:tak:

Dziś zdjęłąm Stasiowi pieluchę. 4 pary portek zasiusiane. A ja wiem, że on kuma o co chodzi z siusianiem na nocnik. Ale jak go sadzam to nie robi. Wytrwałości!!!

Ostatnia edycja:
Mamoot życzę wytrwałości z oduczeniem sikanie a pieluchę
Fredzia jesteś niezniszczalna kobito, podziwiam Cie, trzymaj sie ciepło a dziewczynom zdrówka jak najwięcej.
Rusałko podziwiam Cie be zkitu masz krzepę;)_ i mnóstwo pozytywnej energii

A ja dzisiaj słodko leniuchowalm a teraz pichcę rosól na jutro bo jutro odpopczywam

reklama
Rusia, co za baba... Może uda się coś zrobic, bo naprawdę szkoda tej szkoły... Masz powera do pozazdroszczenia!
Mamoot, wytrwałości z łobuziaczkami! Mnie też czeka ściągnięcie pieluchy Oldze, tylko, że ona nie chce siadać na nocnik... Kupkę majtek mam, więc będzie jazda ;-) Przydałoby się zrolować wykładziny ;-) No cóż, z Mikim przeżyłam, to i z Olga damy radę ;-)

Ale był u nas upał - normalnie jak w lecie!
Ja miło wyczerpana, bo byłam na fitnessie

Do góry