reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
DZIEWCZYNY !!!!!
ROZWODZE SIĘ ...... 17 LAT PO SLUBIE
cÓŻ Z DECYZJĄ CZEKAŁAM BARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDZO DŁUGO ............. ALE JUŻ NIE MAM SIŁY .............................

Ostatnia edycja:
kAKAW NO CO TY?????? to ostateczna decyzja??? ja jestem w szoku bo pamietam was jako takie zakochane w sobie małżeństwo...

Kasia - ja nie czuje sie najlepiej bo raz-lecze zatoki, dwa- chyba własnie na to mi sie nakłada alergia, trzy- nie moge leków doustnych....ale ja to pół biedy, Karol to dopiero ma katar:(:(:(

Kakaw jestem w szoku ale napewno juz to przemyslałaś wszystkie za i przeciw, moze tak bedzie lepiej? nie wiem czas pokaze, życzę \ci tylko dobrych dni i trzymam kciuki.

Fredzia jestem pod Wawą u siostry ale pakujemy sie na wyjazd i jutro ruszamy nad morze więc tym razem ze spotkania nici, jak przyjadę następnym razem na dłuzej to napewno bedzie czas na spotkanie

Baśka ruszam do Elblaga telefon mam zapisany moze uda nam się spotkac, masz telefon do Pati?

Kakaw, skoro już taka decyzja, to sądzę, że kamień spadł Ci z serca. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. I za dzieci.
Sylwia, szkoda, że nic nie wyszło ze spotkania. Nastepnym razem.
Baśka, Ty to się masz z tymi zatokami...

A ja nawet nie wiem na co jestem uczulona :-/ Nigdy nie dotarłam do alergologa. W sumie tylko na początku wiosny mam kichanie i potem przechodzi.

Kasiu, czasem lepiej nie wiedzieć, bo się człowiek od razu czuje chory... A jakies leki bierzesz, czy przetrzymujesz?
Ja dopóki byłam w ciąży albo karmiłam to miałam motywację, żeby nic nie brać. Teraz nie zamierzam się męczyć. Wyniki spirometrii mam dobre, wyniki krwi troche słabe (ale tak po porstu, a nie pod kątem alergologicznym). Miałam dzis zrobione testy i wyszło mi to samo co 9 lat temu. No i przepisane leki.

Nie, leków generalnie nie biorę. No chyba, że ostro daje mi katar w kość, to łyknę jakiś zyrtec albo clemastinum i tyle.

Byłam z mamą u ortopedy i operacja przełożona o tydzień później, czyli 19-go. Jak pan mówi, to nie wydaje się to takie groźne i skomplikowane, a jak wyjdzie w praniu:dry:...W każdym razie mama będzie mobilna, co dla niej jest bardzo ważne. Zobaczymy tylko jak wyjdą badania zrobione przed, bo ma problemy z sercem i uciekającym potasem:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry