reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati furagin 9Furaginum) weż 4 tabletki kilka razy i przejdzie - mozna bez recepty skocz do apteki
miałam to wiem jakie to okropne, do tego herbatka z żurawinki i piwko zeby duzo sikać;)

reklama
Wlasnie wrocilam od lekarza-dostalam antybiotyk .... Ale ,zeby bylo malo to ja wczoraj guza w piersi-w sumie tak nad piersia znalazlam i to calkiem sporego.... Ale kurde zapomialam o nim do dzis i po lekarzu pierwsze co weszlam do domu znowu go przypadkiem dotknelam i mi sie przypomialo...Nie wiem czy to moze miec cos wspolnego z tym ze jestem 3-5 dni przed @ ? i jakis poprostu gruczol mi sie powiekszyl z tej okazki.... No nic poczekam do @ a po powrocie z PL .pierwsze co to do Gina....

Aha, co do zupky, to nie obiecuję - zapytam Radka - bo z tego co wiem, to ten przepis zdradziła mu jego mama i nie wiem czy chce się podzielić ;-) Jak nie, to nie bedziecie mieli innego wyjścia jak przyjeżdżać na tarnowski krupnik :-)

Skoro tak, to ja mogę przyjeżdżać ;-) I na Twój makaronik też się piszę :-D

A z warszawiankami mam ochotę się umówić tez na przyszły tydzień bo będę w Wawie co Wy na to jakiś spacer?
Jak tylko dostane urlop to bede

Jak najbardziej :-)

Pati, ale Ci się porobiło...

Padniętam strasznie... Byłam dziś z mamą u ortopedy, bo ją kolano boli i ... musi mieć operację, bo ma dziurę w łękotce! Podobno kolano bardzo smasakrowane. A ciągnie się od ho, ho, kiedy to upadła i wybiła sobie bark... Między czasie była u jakiegos ortopedy, ale... Konował jeden. Aha, termin w szpitalu na ... sierpień a prywatnie ... koniec miesiąca (ale mama nie chce, bo święta) i koszt ... 3000zł. Potem rehabilitacja przez miesiąc. No fajowo po prostu :-(

reklama
Tak i oczywiście tym się najbardziej martwi a nie tym, że będzie miała operację... Ale to cała moja mama, jak jej za przeproszeniem nie utniesz ręki ani nogi, to chodzić będzie... Juz się uspokoiła, bo pogadała z teściową i ta przejmie opiekę nad Olgą.

Do góry