reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja dzisiaj tęz nie robie nic szybki obiadek tylko a teraz słodkie i błogie lenistwo....... Śnieg za oknem nie nastraja optymistycznie, w sklepach z butami króluja już sandaly;)

reklama
Ja na chwilke tu wskoczylam przed snem i warto bylo bo uchachalam sie do lez....Pati, Kasia wasze Twoje opisy ..medal za nie! :-):-)

A tak na boku..to czasu mi na wszystko brakuje choc nic konkretnego nie robie...wrrr... Musze sobie normlnie grafik ulozyc.

Cicha jakbyś o mnie pisała :sorry2: wciąż brak mi czasu :dry: no ale dziś zjechał do domu mąż , będzie 3 tyg. to trochę odsapnę.
Kasia niezła historia :-D:-D
Baśka współczuję, chory maluch do tego ząbkujący :baffled: też to przerabiałam. Moja pediatra namawia mnie bym Izę zaszczepiła na pneumokoki, to niby mniej będzie chorować. Czy wasze dzieci są zaszczepione? :sorry2:
Sylwia miłego leniuchowania :tak::-D
A jutro rano idę na rozmowę w sprawie pracy do ZUSu, trzymajcie kciuki :tak::-)

Irmaa Bartek jest po pierwszej dawce a nad szczepieniem Karola też zaczynam się zastanawiać...ale czy on by musiał ta samą szczepionką co maluchy - tyle powtórzeń???

Irmaa kciuki zaciśnięte!
Baśka bardzo Ci współczuje, u nas nadal zero poprawy. Ala mimo brania antybiotyku nadal świruje. Aż się boje pomyśleć co powie lekarz we wtorek na wizycie kontrolnej.
KasiaDe trzeba było mu psinę zostawić. Chociaż spacery miałabyś z głowy. Oczywiście żartuje, ja swojej suni ( mimo,że mi uszami wychodzi) nikomu bym nie oddała.

Baśka, po twoich opisach, to Sylwia i Pati chyba za nic w świecie nie zdecydują się na drugiego bobasa:-D:-D:-D Trzymaj się!
Irma, kciuki mocno zaciśnięte! Ani Olga ani Miki nie szczepieni na pneumo/meningokoki. Starszaki na pewno mają jedną dawkę:tak:
Sylwia fajnie! Ja może będę miała kurs w pracy - nie wiem czy się załapię, bo zgłosiło się więcej ludzi niż jest miejsc, a przeznaczony dla tych co na co dzień języka ang. używają:tak:

U nas dziś była koleżanka ze studiów z mężem i córką o miesiąc młodszą od Olgi. Było super:tak:

Baska kobieto trzymaj sie i ciesz sie kazda wolna chwila....ja t bym chyba spac poszla na Twoim miejscu a nie na necie siedzala ;-):-) U mnie chyba nie bylo ak ciezko...albo juz zapomnialam ;-) ...tyle ze o 3 juz nie mysle :-)

Irma kciuki mocno zacisniete. super by bylo bo to w miare pewna posadka.
U mnie i Julek i Zoska sa zasczepieni przeciwko pneumokokom i meningokokom (zoske czeka ostatnia dawka meningokokow w marcu). No ale u nas to standard (oba sa w szczepieniach podstawowych)...wiec nawet sie nie musialam zbytnio zastanawiac.

Co do jezykowych zmagan to ja sie musze wkoncu znow za niemieck zabrac.... po urodzeniu Zoski przerwalam kurs i juz prawie dwa lata sie obijam. Mysle, ze skusze sie na prywatne lekcje w szkole jezykowej bo sa najbardziej elastyczne no i dopasowuja sie do tempa 'ucznia'.

reklama
Mój m jest szalony... Usypiam dziś Mikołaja a Olga siedzi z m w sypialni, "graja" w piotrusia (karty) i słyszę: Olga gramy w rozbieranego? Jak wygram to ściągasz skarpetki... nie, nie, jeszcze nie! :sorry2:

Do góry