reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No to pięknie Pati! Mam zamiar zakończyć leczenie zębów we wtorek:tak:
Wychodziłam dziś z budynki i też wiosnę czuję. Na szczęscie jeszcze nie w nosie;-)

reklama
Fakt... Ale jakbym wiedziała, że na stówę bedziecie, to kombinowałabym z urlopem;-)Mąż jest, bo jeszcze będzie na zwolnieniu na nogę:tak:

Kasiu, jeszcze pomyślimy. Musielibyśmy wtedy jechać nie przez Katowice, tylko chyba krakowską trasą. Jak do Was najlepiej jechać z Warszawy?

Dzięki Kasiu za wskazówki.
Co do kaca, to ja już jestem za leniwa na większe picie.:-p Bo tak nie lubie być skacowana, że zawsze wypije tyle, żeby się nie czuć potem źle.
A teraz winko popiam. Wasze zdrówko! :-)

Chłopcy postanowili dziś wykończyć swoich rodziców, tak nam dawali do wiwatu, ale się nie daliśmy. Jak wracaliśmy wieczorem od moich rodzciów, to obaj zasnęli w samochodzie, nie obudzili się na wyjmowanie z samochodu, wnoszenie po schodach i rozbieranie. Więc dziś jest spanie na brudasa.

Oooo, jakie tu zmiany! Wygląda fajnie, tylko teraz trzeba sprawdzić, czy jest praktycznie.
Mamoocie, potem od nas możecie jechac nie na Kraków i Zakopane, tylko przez Dobczyce, Gdów, Zakopane ;-)

reklama
Nie widzi mi sie to za chiny...z czasem sie pewnie przyzwyczaje ale na chwile obecna mam ochote dac kopa w monitor....:crazy: Nienawidze takich zmian...

Do góry