reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati moje gratulacje. A my jesteśmy rodziną A jak anonimowi alkocholicy:-) Adam, Aga, Alicja, Aleksandra. Cha, cha cha.... nieźle sobie wymyśl elismy.

reklama
Pati, gratulacje, dzielna z Ciebie kobita!:tak:
KasiuK, trzymam ckiuki, zeby plany kredytowe sie udały.:-)

Odebrałam dziś moją komórkę z reklamacji, po tym jak ją oddałam, po tym upadku na zadek. No i mi wymielii płytę główną i działa. Nie sądziłam, ze mi ta reklamację uwzględnią.

A wczorajszy wieczór spędziłam na robieniu faworków. A potem przyszli znajomi i prawe wszystko zjedlismy :-D

no to Kasiu- cierpliwosci;-)

a ja na sniadanie zaserowoalam dzis nalesniki...bo sobie Ksiezna zazyczyla:confused2:

Ja dzis zaloczony dentysta...:) jeszcze jeden zab i wszystkie beda zdrowe...wtedy w polsce jak bede zrobie obie gruntowne czysczenie paszczy bo tu ok 350-400 zl kosztuje a w polsce 75 np ;-)

A zaraz smigam po mloda i wtedy kierunek ikea...swiece zapachowe musze kupic,nowe deski do krojenia i pare innych....

ja dzis z mala o 9 wyruszylysmy na zakupy...wrocilysmy po 11(pojechalysmy po spozywke..i takie tam do marketu) wydalam w cholere..bo wydawalo mi sie wszystko potrzebne:eek:, ledwie zapakowalysmy sie do samochodu....pozniej A przeniosl zakupy z samochodu do domu...dopiero wowczas pomyslalam..jezusicku, gdzie ja to pomieszcze:szok:?...lodowka peka...zamrazarka...palca sie nie wcisnie:sorry:...musialam lody jesc/wyrzucac..:no:

Ja kiedys tak tez kupowalam...ale ,ze ja jedzenia bardzo nie lubie wyrzucac to zaczelam inaczej robic zakupy...mniejszymi partiami-np.planuje teraz co zrobie na obiad trzy dni z rzedu i do tego kupuje produkty...jak czegos wiecej tu musi miec koniecznie dluga date waznosci...jedyne czego zawsze nie zaluje to jakies produkty w puszkach-warzywa itp...

reklama
Pati to robisz tak jak ja, bo jak kiedyś sobie policzyłam kasę ile wyrzuciłam to mi się słabo zrobiło i teraz kupuje różne rzeczy ale raczej nie wyrzucam:-)

Do góry