reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati szerokiej drogi!!! U nas tez bialo i slisko.

Rusalko w weekend odespisz. Mam nadzieje, ze to jednorazowy przypadek.

reklama
Wpadam ogłosić radosną nowinę

Mama Marcinka urodziła dziś Zosię przez cesarskie cięcie. Zosia waży 3500g i mierzy 55cm:-)

oooo GRATULACJE dla Asi i jej rodzinki!-WSZYSTKIEGO NAAAJ!

co do mnie- myslalam dziewczeta- rano zaprowadzam mala, obiadek zrobie i poloze sie poczytac ksiazke...kimne sobie..ale wprowadzili sie tu niedaleko polacy, ktorzy nie znaja jezyka ang...a szukaja pracy...no i tak jakos ostatnio raz zprzyszli by zadzwonic gdzies tam w ich sprawie....i tak przychodzili do poludnia...w pewnym momencie proszac, czy z nimi gdzies tam nie podejdzie moj maz...dzis ja...odmowilismy- wykrecilismy sie obowiazkami...myslam ...bo dzis znowu przyszli...zaczyna mnie to wkurzac...bo rozumiem wszystko, ale ja chce spokoju:crazy:
wiec nie wypoczelam, a mao tego poprosili mnie czy podejde z ich domowego podzwonie...mowie no ok..mysle, tel dwa mnie nie zbawi...a tu wchodze dymu tyle, ze siekiere mozna zawiesic...do tego telefonow w cholere...jak sekretarka..
Maz wrocil z silowni i pyta co taka zla jestem i dlaczego tak smierdze papierosami?...i dupa dzien strzelil:wściekła/y:

Mamoot to teraz trzeba te sny zrealizowac....moze tak jesienna wizyta w Szwajcarii? Okres w sam raz na polegiwanie na gorskich poloninach :-)

Mmmmm..... kusisz, kusisz :-):-):-)

Wiecie co, weźcie worek z sianem i będzie nafajniej, na pewno najzabawniej;-)

Kasiu :-D:-D

Pati, kciukasy zasiśnięte!
Rusałko, nie dziwi mnie ześ wkurzona.

o rany coś nabroiłam. Okienko nie mieści mi się na stronie. Czy ktoś wie jak to zmienić? Muszę ciągle pasek przewijać, żeby przeczytać wasze wypowiedzi. ALe ze mnie ślamazara:-):-):-):-)

Mamoot, wpadaj szybko bo chrust sie kończy!!! Mamusia mi zrobiła:tak:
Musze pochwlić mojego m - dziś sam, z własnej inicjatywy ściągnął, wyprał i powiesił firanki:szok::-) czyżby cos chciał ode mnie:-D

Kasiuuuuu!!! Lecęęęęęęę!!!!!! :-):-):-):-)
A z firankami to rzeczywiście podejrzane. ;-)

A ten mój chłop znów niewyżyty kulinarnie - siedzi i mi cos pichci. :-)

Mamoot Ty to masz dobrze, ale teraz obiecuje ze jak będę następnym razem w Wawie u siostry to się do Was zaproszę sama:-D więc sie nie zdziw jak kiedys zapukam do drzwi:szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu, Mamootku- zlote chlopy!:-):tak:
choc i ja na swojego nie moge narzekac...wczoraj cos tam pichcil, pomyl naczynia, zawiesil nowa szafke ...
a ja niestety nie odespalam...mala specjalnie polozylam wczoraj o 1,5h pozniej niz zawsze...bo mysle, jak spi 12 h to i ja sobie jutro dluzej pospie...a tu dupa blada 7 pobudka...:sorry:ale nie narzekam...do teraz ladnie ukladala klocki, bawila sie lalkami, a ja czytalam ksiazke:-)

Do góry