reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla ja sama bym sobie sprzataczke sprawila....:tak:i dokladnie mam takie wymagania jak Ty-skrajnie pedantyczna:-D z zamilowaniem do gotowania... ;-)

My mielismy kiedys w domu...dwie dokladnie...ale jedna po drugiej pracowala...Ta pierwsza to byla sprzataczka z mojej podstawowki...nie dosc ze najpierw chciala kawe pic ..to jeszcze obrobila wszystkim dupe...a na koniec z dziecmi swoimi przylazila...mama wreszcie ja przegonila...A nastepna to byla dziewczyna mloda...i nie uwierzycie jaki przypadek...Jeszcze za malolaty chlopak sie ze mna na randke umowil i przyszedl na nia z inna dziewczyna:szok: a ta pipa taka dumna byla ze szok...I nie minelo dlugo czasu-wracam ze szkoly i ta laska sprzata moj pokoj:-D:-D:-D:-D

Ale jaja:-)

Ja sobie kogoś wezme jak sie cieplej zrobi do mycia okien bo mam ich masakralnie duzo:-D, samych balkonowych jest 10

A mnie stokrotka tez wywaliła ze znajomych na nk:-)

A ch** tam z nia...kiedys dopytywalam jak tam sprawy z Zosienka itd...ale jak nie odp.to olalam tez...

pekam ze smiechu z Twoich tekstow Pati:-D

ja tam tez moglabym miec Pania do sprzatania- oj tak tak!...a gotowac to ja lubie, ...ale tak chciaalabym liste przygotowac, albo miec zawsze produkty pod reka..., pelna spizarke, lodowke, a po by ktos syf ogarnal:-)pozbieral nacznia...pomyl, badz wrzucil do zmywarki...

powiem Was, ze budujemy dom w Pl...ale coraz czesciej poruszamy temat przeprowadzki jeszcze gdzies(pada Ausralia, Nowa Zelandia...albo zostania tu dluzej niz planujemy...Jak slysze o problemach znajmoych, rodziny...z praca , z kasa...tymi stresami...ciagla niepwenoscia o jutro..to ..e temat rzeka! ...czlowiek jak wyjedzie za granice...to widzi,z e zyje sie inaczej, ze mozna zyc zuupelnie inaczej, spokojniej, jak chce i gdzie chce...z mniejszym stresem o jutro, z jasniejszymi perspektywami...
No miwe Wam slonce w Uk, a ja juz tryskam optymizmem:-D

Pati, miłe to, co piszesz.:-) Widzisz, a mi się wydaje, że to u Ciebie wiecznie się coś dzieje. Ja lubie pracować, bo mam ciekawą pracę, ale to nie wszystko. Masz rację, że sporo jeździmy - już mnie nosi :-p Jak tylko zrobi się wiosna, to znów będziemy pewnie kursowac na Mazury. Już nie mogę doczekać:-D
Mi sie marza podróże, wyjazdy na narty, kajaki, żagle. Pewnie trochę tęsknię za niezależnoscią z przed dzieci. Ale ostatnio jakoś jest często łatwiej z chłopcami. W weekned jak byliśmy u znajomych, to okazało się, że dzieci bawią się same, a my po prostu rozmawiamy.
Babskich wieczorów troche brakuje. Z moją przyjaciółka już kilka tygodni nie moge sie spotkać. Na studiach regularnie spotykałyśmy się w babskim gronie. Trzebaby coś zorganizowć.:tak:

reklama
No właśnie - będzie można bezkarnie w końcu pączki jeść :-D

Sprzątaczki potrzebuje ktoś na ochotnika?, najchętniej obrzydliwie pedantycznej.

He, he, nadawałabym się pewnie, bom dokładna. ;-)Ale chyba sie nie skuszę. :-DSwoje remonty przeszłami wystarczy:-D

U nas dzień babci i dziadka w przedszkolu byl jakiś czas temu i Wojtek całkiem sie sprawdził. Nawet cały czas śpiewał ze wszystkimi.

Rusałko, rzeczywiście bije od Ciebie optymizm. :tak::tak: Tak trzymaj!!!

Ostatnio strasznie dokuczał mi ból pleców i umówiłam się z koleżanką rehabilitantką. Byłam dziś u niej. Wymasowała mnie, pokazała i zaleciła ćwiczenia i ide jeszcze za tydzień. Obejrzała tez i wymasowała tą skręconą kostkę. Dziś jest mi o wiele lepiej.

Do góry