reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Troszkę w wątku jest namieszane, bo przeniosłam to co nabałaganiłyście gdzie indziej:-p

Mnie też Stokrotka usuneła:-( trudno
Nie no ,dobiło mnie te wasze dywagacje co przed 30... Cholerka ja to już muszę myśleć co przed 40:szok: 2 dzieci mam, to już jest git ;-)
Mamoot, u nas też lepiej jeśli chodzi o wypady z dziećmi, jakoś bardziej potrafią się zająć sobą (wiadomo to tez zależy od dnia, ale nie jest źle).
Rusałko, brawa dla Duśki! Piękne umiejętności. Miki i pisanie? No way:-D
Matematyka to był mój ulubiony przedmiot:zawstydzona/y:Humanistka ze mnie żadna;-)

Występ był i udał się. Miki strasznie zdenerwowany - widziałam na filmikach. Z kolegą wydukali tekst. Ale widziałam, że ładnie wszystko śpiewał, pokazywał i tańczył. panie mówiły, że jak na pierwszy występ, to dzieci ładnie się spisały, choć na próbach bez widowni wszystko było lepsze;-)Pierwsze koty za płoty:tak:

reklama
Admin nasz czujny jest strzeżcie sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia nie martw sie ja tez zbliżam sie juz do 40:-D ale jakoś mnie to nie przeraza, trzeba żyć i cieszyć się życiem i tym co jest, co przyniesie los,

Tak napaliłam w kominku ze mam saunę!!!!!!! teraz chyba będę wyjmować ten żar:-)

Wchłonęłam dzis 5 pączków. A Wy ile? Zaczynam licytację! Kto da więcej!? ;-):-D:-D

Cicha, sniłaś mi się dziś :-) Coś te Wasze podróże wyśniłam, bo byliśmy właśnie gdzieś razem w podróży, w górach (Szwajcaria?). Jakies leniwe piknikowanie, rozmowy, słonko.... :-):-)

ja tylko 2 i 1/3 ale i tak za duzo bo jeszcze mi się odbijają...
ale za to akurat nadrabiam suszonymi bananami a opakowanie duże:)

reklama
Ja tylko 3 ale były pyszne:-)

a dzisiaj nie robię nic, lezę w łóżeczku klikam i czytam sobie co nieco.

w poniedziałek wybieram sie na deske ze znajomymi moze ktoś reflektuje niedaleko do Myslenic tylko:-D

Do góry