reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Zupełnie inny system niż w naszych przedszkolach. Kiedyś gdzieś czytałam, że jest (albo ma być wprowadzony) zakaz uczenia czytania i pisania w przedszkolu, dopiero w zerówce dzieci mają się uczyć takich rzeczy. A nasze do zerówki chyba pójdą jako pięciolatki, skoro od 2012 dzieci mają iść do I klasy w wieku 6 lat. Taka burza była o to swego czasu, teraz trochę przycichło.
Rusałko, może faktycznie poszła- miałaby wreszcie spokój.

reklama
Klaudia lubi sie uczyc pisac, liczyc - traktuje to jako zabawe..(choc ostatnio przyszla do domu i oznajmila- "my z Amelka nie lubimy matematyki:-D:-D:-D - w ustach niespelna 4 latka brzmi to strasznie smiesznie.....:-D

hehehehehe-ja matmy tez nie lubilam :-D

noemi odroznia kilka liter...w monte ma te magneowe puzle z literami i mi czesto pokazuje jaka to litera...Jak sie skupi to naprawde sporo liter pokaze...od jakiegos czasu jak namaluje jakis obrazek to drukowanymi pisze "AHOI":-D nie wiem co ma to oznaczac :-D

Starzejesz si!!! ;)toc chyba nie mlodniejesz !?!!;-):-D:-D:-D

A swoja droga apropo starzenia...co raz czesciej chwytam sie na tym ,ze mysle nad przemijajacym czasem...ze to tak szybko zlecialo...ze jeszcze dwa lata i 30-stka mi wlanie...Moj Boze:szok:

nie mysl o tym..nie mysl!:-D

ale ja tez czesto o tym mysle, ze chcialam wiecej osiagnac przed 30-tka...tzn...meczy mnie to, ze moja kariera zawodowa jakos tak stanela w miejscu...chcialam robic doktorat i spelzlo na tym, ze...i do 30 sie nie wyrobie:-D, ale po mam caly czas takie glupie myslenie, ze zaczne sie realizowac i byc bardziej egoistczna...bo w koncu musze dopuscic do glosu swoje ambicje!:angry::-D:-D

Ja tam sram tyranie,zarabianie pieniedzy...Mi to znowu zal tego ze za malo spotkan mam z przyjaciolmi...za malo miejsc poznalam na tym swiecie-o przyjemnosci mi chodzi....Juz starczy mi obrabianie mojego domowego ogniska...Mi sie podoba zycie Mamootow...Duzo jezdza..spotykaja sie ze znajomimi...razem gotuja dla wszystkich...No cos robia oprocz pracy...

my teraz sptykamy sie ze znajmoymi...temat gotowania/spotykania sie przy stole jest jednym z glownych tematow...rodzinne grilowanie, pikniki, imprezki...
ale - Brakuje mi owszem szalonych wypadow z przyjaciolmi...(uwielbiam wyjazdy z paczka przyjaciol...)..zakrapianych imprez do rana ...papieroskow:-D:szok:...
ale to sie da zrobic...ciaza...a potem powrot do Polski ...i pelnia zycia..mam nadzieje:-D..jakos tak ...moze to slonce, moze ciaza...nie wiem optymistycznie patrze na wiele rzeczy...na przyszlosc...
Pati - obiecuje, ze po porodzie wpadne do Ciebie:-D..zostawie dzieci w Polsce i ...mam plany..mowie, optymistycznie patrze na wszystko...bo przeciez nie naiwnie:-D:-D:-D?

reklama
Do góry