reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasia, pewnie, że będzie dobrze :-)
U Marty na tych wszystkich występach są właśnie zbiorowe piosenki, wierszyki, tylko dzieci z najstarszej grupy mają "solowe" wejścia.
Pati, mnie wywaliła. Właśnie miałam pytać, czy jestem w dobrym towarzystwie czy osamotniona :-D

bedzie dobrze Kasiu!:tak:

zapomnialam Wam powiedziec, ze jestem po pierwszym powaznym - indywidualnym(z 3 nauczycielkami face to face:-D) zebraniu rodzicow . Mielismy tydz temu w srode. Panie-angielki- bardzo Klaudie chwalily- wypisaly na kartce co jest jej ulubionymi zajeciami - i tak wlasnie - role play- czyli generalnie wystepowanie na scenie- przebieranie sie za rozne postacie:tak:, tanczenie(mysle o zapisaniu jej na balet) i pozniej zabawy na dworze z dziecmi, rozne gry, komputer, zabawy woda, malowanie rysowanie, pisanie ..w takiej kolejnosci..

co umie...troche tego jest, wiec nie bede sie tu chwalila:-Dale pekam z dumy:-):-D
i czego bedzie sie uczyc w najblizszym tygodniu - i w czym mam jej pomoc w domu(nauka kolorow po angielsku i pisanie do 10- rozpoznawanie cyfr, bo jej sie myli)
wszystko bylo takie powazne, ze mialam stresa jakby to chodzilo conajmniej o jakies egzaminy wstepne na studia:szok::-D:-D:-D

Pati- co do Stokrotki- hmmm..nie wiem musze przylukac:baffled:...ale brzydko z jej strony..a fe!

u mnie Pati pieknie swieci sloneczko- wiosna:-) i obiecalam Dusce po obiedzie zabrac ja na rower, albo hulajnoge

ja tez tak uwazam:-D kolorow ucze:tak: i pisze jej cyferki(bo lubi sie tak bawic, inaczej w zyciu bym jej nie zmuszala) i ona pokazuje ktore to 1 ...itd...bez stresu jesli nie chce, czy sie myli...:rofl2:ma prawo, a ostatnio polskiej nauczycielki nie widuje...jest juz w 7 m-cu...moze w koncu poszla do domu sie pobyczyc przed rozwiazaniem :confused2:

reklama
mi dopiero skora po Egipcie zlazla...:-D:-D pierwszy raz tak przesuszylam..spalilam, ale podejrzewam, ze to dlatego, ze w ciazy jestem...bo zawsze moge lezec na sloncu, solarium/....do bolu...no chyba, ze sie styarzeje?!:szok::-D

Do góry