reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

:-)

co do spania..Duska slicznie spi, nigdy nie bylo problemow...tylko jak ma kaszel to sie czasem wybudza i ostatnio draluje i wola mnie do siebie do lozka, a ma od kilku dni wielkie wiec sie wowczas do niej klade i spimy do rana...choc co godzine jest piciu...tak ja suszy..

reklama
U nas spanie też bez zastrzeżeń. Czasami tylko zdarza się Oli spać z hukiem z łóżka i to tyle. Nawet Ala śpi spokojnie. Jako 2 miesięczne dziecko budzi się najpierw po 4,5 godzinach a później po 3. Bo wiecie jak uśnie o 11 to i obudzi się o 4. Tyle mojego co się wyśpię. Chociaż pampersów nie muszę jej zmieniać bo suchutkie że hej.

a i Ala wogóle nie śpi w ciągu dnia.
Rusałko to cudowne zobaczyć swoją kruszynkę. Fajnie że Dusia się cieszy. Może nie będzie tak zazdrosna jak tak bardzo przeżywa jej istnienie.

oby Fredzia- oby!!!
poki co jest dumna i naprawde mna sie opiekuje...caluje mnie czule, pyta jek sie czuje? co slychac u dzidziusia? nieraz do niego mowi- rosnij szybko ja czekam na Ciebie ...a dzis mielismy rozmowe kto kogo urodzil w rodzinie:-D

Rusałko, az się wzruszyłam tym serduszkiem :-):-)

Mazury jak zwykle cudne, ciche (nie licząc dzieci:-p) i jesienne. Było ciepło i słonecznie.
Coś mi chyba Wojtka na tych Mazurach zawiało, bo dziś narzekał na uszko i głowę i miał lekką gorączkę. Albo cos w zeszłym tygodniu w przedszkolu złapał. Zobaczymy jak noc i jutro. Najgorzej, że pewnie przepadną te testy alergiczne, na kŧóre miliśmy iśc w środe, bo nie może być infekcji.

u nas metoda wywrzeszcznia sie odpada bo mi Michala by obudziła wiec drepce do niej i spie z nia, albo podnosze kołdre zeby wszedł tam:
kucyk pony nr 1 ten nowy
kucyk pony nr 2 ten bez nogi bo mu smutno bo nie jest nowy
lala nr 1
lala nr2
podusia
tuderka (czyt. kołderka)
jasieczek
i Marysia
a na końcu ja spadam na podłogę bo mnie kucyk bez nogi zepchnał bo juz nie było miejsca na tyle a on przeciez grupe indwalidzką ma nie?

reklama
Do góry