reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dobre wiesci Dorcia :-)

A ja chby popelnilam WIELKI blad...dopuscilam mloda raz do kompa i pokazalam jej kolorowanki..Dokladnie wczoraj to zrobilam i mloda tak sie zachwycila ze non top by kolorowala...A przeciez ja taki wielki przeciwnik by dzieci na kpmpie siedzialy...:confused2:

Rusałko super że wszystko ok.
Sumka pisz koniecznie co u Was. I jak tam nasz łobuziak Kubuś;-):tak:
Pati uważaj bo cię w końcu młoda do kompa nie puści;-):-D

Pati, ja Wojtkowi też kiedyś pokazałam i ciągle nudził, ale jakoś mu minęło (fakt, że nie pozwalałam mi zawsze jak chciał, tylko od czasu do czasu).
W tym momencie Wojciach siedzi na kolanach, bo lubi oglądać uśmiechnięte buźki :-) i przed chwilą było: mamusiuuu, ja chcę kololowanki na kompuerze.

A oto uśmiechnięte buźki od Wojciaszka (bo mnie inaczej zamęczy:eek:):

:wściekła/y::cool::laugh2::crazy::rofl2::happy::sorry::eek::-p:sorry:;-):zawstydzona/y::-p:happy::crazy::-D:szok::cool2::confused2::cool2:

A dzis idę na imprezę na barce :-D Moja kleżanka obroniła doktorat i robi imprezę, a że jej chłopak mieszka na barce, to tam właśnie będzie impra :-)

Wow, co za egzotyczne miejsce;-):-D Mamoot, żeby nie bardzo bujało;-)
Miki na kompie bardzo lubi oglądać pociągi i tiry na you tubie i jeszcze ciufcia:sorry:

Klaudia ponoc w przedszkolu lubi siedziec na kompie...maja tam wydzieloncyh kilkanascie minutek na swoje hobby;-)...tu w domu raczej juz nie wlaczamy jej kompa...bo wystarczajaco jak na skype posiedzi prozmawia z rodzina...:-D

Poprawiam się - Asia (MamaMarcinka) ma termin na 2 lutego:tak: Asia, serdecznie Was pozdrawia i bardzo jej miło, że o niej pamiętamy:tak:
Dzidziuś (Zosia) rośnie zdrowo i wszystko przebiega jak należy.

a propo`s ciazy...ta moja druga teraz jest zupelnie inna niz pierwsza- z Duska...
calkowite przeciwiensto poczatku ciazy...bez mdlosci wiekszych, inne smaki-bardziej ostre(gdzie z Duska delikatnie-mlecznie)-teraz b.na miesoi mi sie rzucilo:-Dw Duska duuo spalam, bylam spokojniejsza(i Duska grzeczna sie urodzila:-p:-D...teraz jestem jak wulkan energii i wszystko mnie wnerwia- :wściekła/y::-D:-D:-D...cos nie po mojej mysli i jaaaaaaaaaaaazda:-Dnie wiem ile ze mna domownicy wytrzymaja

reklama
Do góry