reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

chyba nikt nie sadzil, ze Heatherkowi tak szybko pojdzie:-D;-)

Moja Duska wczoraj szalala na basenie z tatusiem:-p, a ja w samochod i heja na miasto:-D kupilam sobie tylko getry z koronka- takie sexowne:-p...wiecej pewnie poszlo na paliwo, niz na zakupy:-D:-D:-Dale pewlen relaks:happy2:- nikt mi nie marudzil- piciu,siusiu, nudze sie itd:rofl2:
Klaudia takez wrocila szczesliwa:-D adzis jak Adam zadzownil do nas (przed chwilka) pierwsze o co go spytala- tatus dzis tez pojdziemy na basen?:-D...a ja z boku podpowiadam jej -"powiedz jestes super kochanym tatusiem" - Klaudia do sluchwaki wiec- " jestes super, kochanym tatusiem ...mamusia mi powiedziala":-D:-D:-D:-D

reklama
Heatherku tu ci gratuluje bo na wczesniejszym obstawialam jeszcze:-D:-D:-D Sebek witaj na tym swiecie!!! Troche mamie poroic musisz bo za dobrze do teraz miala ;-):-D

DZIĘKI KOCHANE :-):-):-)

Jak się trochę ogarnę, to napiszę coś więcej.
Na razie tylko tyle, że o 16.00 jeszcze jadłam pizzę, o 19.00 byłam na porodówce, a o 21.35 tuliłam już Sebastiana..... To był ekspres........ :-):-):-)

Noo, Heatherku, spisałas sie na medal!

No nie wiem, Kasia, nie wiem... Zdjęcia w klapeczkach nie będzie ;-) Jak mnie przyjmująca na izbie przyjęć zobaczyła, to ze zgrozą krzyknęła tylko "o matko, następna z pełnym! jedziemy na górę, żeby mi tu pani nie urodziła!" :-D:-D:-D I nie zdążyłam cyknąć foty........ To chyba niezaliczone, co??..... ;-);-);-)

PS sorki, fotek dzisiaj nie będzie, bo mi fotosik coś nie działa :eek:

Heatherku a gdzie rodziłaś? Ja też jestem pod wrażeniem twojego porodu. Też tak bym chciała. Wczoraj rodziła moja koleżanka. PO około 10 godzinach (tak przypuszczam) pchania i męczarni zabrali ją na cesarkę. Urodziła chłopca. Brałaś znieczulenie?

reklama
Eee, Heatherku, zawiodłas mnie:confused2: Bez klapeczek, sukienusi???!
No nic, czekam w takim razie na trzecie;-):tak::-D
A fotosik świruje - wrzuć na picase:tak:

Do góry