reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A my jutro znow ruszamy w trase - tym razem na tydzien do Miami:-) Brzmi fajnie ale biorac pod uwage pogode (zly sezon jak na Floryde) to moze byc roznie. No i balam sie, ze Julek sie nie wykuruje bo wczoraj w nocy mial prawie 40 stopni a dzis od rana temperatura w normie i wyglada, ze juz jest ok. Bylismy u lekarza i dal nam antybiotyk bo wedlug niego uszy wygladaly dos 'podejrzanie'. Dalam go Julkowi dzisiaj ale tak naprawde powatpiwm w diagnoze bo nie dosc, ze sie na uszy Julek nie skarzyl to jeszcze wczorak go lekko wysypalo - wiec moze raczej zwykla trzydniowka? Antybiotyk dostal tylko dwa razy - wiec za krotko na poprawe (a wystarczylo na pogorszenie biegunki :-() czyli moze faktycznie to nie uszy. No i teraz zastanawiam sie czy go tym antybiotykiem dalej raczyc czy raczej dac sobie spokoj. Tyle,ze nie wiem czy tak mozna po prostu przestac czy raczej przynajmniej te kilka dni brac i dopiero wtedy przestac.

Mamoot ja mam nadzieje, ze nam to spotkanie wyjdzie. Moze nawet w wiekszym gronie :-)

Cicha miłej i spokojnej podróży,pięknej pogody no i zdrówka dla Julka :tak::-)
podziwiam was że podróżujecie tak daleko z dzieciaczkami, ja bym się trochę bała, nawet nie wiedziałabym gdzie lekarza szukać :baffled::sorry2:co do antybiotyku to nie poradzę ci nic bo się nie znam :confused:

Cicha ja bym odstawiła antybiotyk, ale to nie żadna konsultowana z lekarzem porada:-D, podaj mu jakis probiotyk i smecte i biegunka przejdzie.

Moze i mi uda się z Wami spotkac:szok::-D

reklama
Do góry