reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati i ja też. W ciągu tej zimy zgubiłam już 2 pary rękawiczek. Właśnie kupiłam sobie 3 a w zimowy płaszcz już się nie zapinam:-). A kwiatki... też bym chciała dostać. W marcu mam okrągłe urodziny i bardzo bym chciała domowej kochanej atmosfery i pięknych kwiatów, żeby zakwitła wiosna w moim sercu.

Fredka, a ja Ci już życzę wszystkiego naj naj naj... A jak się smoże kiedyś spotkamy, to Ci własne rękawiczki oddam :-):-):-):-):-)

reklama
Ja się dziś nudzę okropnie bo siedzę sama. No z Matkiem ale on woli się w pokoju bawić niż mamie towarzystwa dotrzymać. Siostra dopiero w poniedziałek przyjedzie bo dziś musiała zrobić krzywą cukrową a jeszcze do gina na kontrol w poniedzialek więc się wynudzę jak mops

Hihi, Ania, dzięki :-) I nawzajem :-):-):-)
Ps. Dzisiaj poszłam raniutko do sklepu, bo nam masła zabrakło :baffled: A tu dwóch przystojniaków w garniturach wszystkim babom po tulipanku rozdaje ;-) Się załapałam ;-)

Wiecie co mój gargamel ostatnio wymyślił.
Siedzieliśmy wszyscy w domku i rodzice w kuchni zdawali mi relację co się działo w ciągu dnia. Kubuś grzeczniuchno bawił się w pokoju. W pewnym momencie słyszymy huk, więc lecimy do pokoju, a tam na podłodze rozgrzane żelazko a Kubas za łóżkiem i udaje, że to nie on.:-D Dodam tylko że żelazko było schowane na parapecie dosyć wysoko, a przedłużacz schowany pod szafą, więc samo połączenie ze sobą tych 2 rzeczy powinno być trudne. Czasem boję się, co też jeszcze może wymyślić. Ręka oczywiście poparzona ale twardziel nawet nie zapłakał :crazy: R

Sumka czytam i wierzyć mi się nie chce:szok:. To straszne co te nasze dzieciaki wyprawiają. Naprawdę trzeba mieć oczy wokoło głowy. A mocno się poparzył?

reklama
Kuba ja wiedziałam że jak mama coś w końcu napisze to to będzie niezła historia:szok::szok::szok:Oby ci więcej takie rozrywki nie przyszły do głowy:tak:Buziaki w rączkę:-)

Do góry