reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ania no to naprawde urwanie glowy masz:baffled: Zdrowka!!!!

Gluszku chyba koziorozce tak juz maja ;-) ale dodam ,ze potem jak juz mnie poznaja to mnie lubia... :-D

reklama
Ale sie wkurzylam teraz:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakos tak mnie tknelo i mowie do Adama"wez zadzwon i zapytaj kiedy bedzie ten serwis u nas..." a ci mu tam mowia ze nie bedzie bo wykupiony!!!!! Ejjj no kuzwa czy ich wali...a gdzie mail z wiadomoscia ze wykupiony i dlaczego na zalaczonym w mailu zamowieniu figuruje ,ze kupilam...i dlaczego jak kupowalam nie bylo wiadomosci ze wykupiony....???????????? i co teraz-bede musiala jezdzic i szukac nowego....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u nas zeby bylo smieszniej i w lepszych humorach przejsc prezz te swieta to Adam spowodowal dzis wypadek...Super nie!!!?? Jakis kretyn ostro zahamowal przed nim i nie wyhamowal bo dosyc slizgo i buuum!!!!:wściekła/y: Adamowi wogole troche to dziwne sie wydawalo,jakby specjalnie..Bo gosc co przechodzil caly na czarno ubrany,a ten co hamowal to jakos tak dziwnie,nie wtedy co powinien... no i od slowa do slowa i jeden i drugi mieli stosowne wizytowki do sprawy....:baffled:

Aniu, zdrówka dla Was wszystkich.
Pati, nie dziwię się, ze się wkurzyłaś z tym serwisem. A taki ładny. No i kiepsko z tą stłuczką. To zawsze humor popsuje.

Ja rzeczywiście mam jakiegoś dopalacza. :-p Wczoraj robiłam wieczorem zakupy jedzeniowe. Jeszcze tylko rybek nie mam. No a dziś zrobiłam sos do ryby po grecku - już czeka w słoikach.
No ale efektem tego dopalacza jest to, że ciągle jestem niewyspana. Ale w końcu nikt mi nie obiecywał, że się będe wysypiać.;-):-D

o rany widzę, że ten tydzien dla wszystkich taki ciężki. Pati najwazniejsze, że Adamowi nic się nie stało. Samochód rzecz nabyta raz jest raz go nie ma. Chociaż szkoda. A co do serwisu znajdziesz ladniejszy:-)

Aniab - zycze Wam rychłego powrotu do zdrówka !!

U mnie Adam siedzi w delegacji. Olka wyje całymi dniami, ze go nie ma. Wczoraj zasikała mi 3 pary spodenek od piżamki. Nawet nie wiem dlaczego, czyżby z tęskonty:shocked2:. A w robocie niech szlag trafi tych wszystkich ludzi.

reklama
Pati no to współczuję:-(Wogóle Wy to się macie z tymi autami nie:no:

A ja dzis z Matkiem wylądowałam ponownie u lekarza no i się okzało że antybiotyk jest za słaby i trzeba dać silniejszy bo grozi mu zapalenie płuc. Tak mi go szkoda bo tyle się męczy już a na dodatek wczoraj od nowa gorączka zaatakowała. Ja nie śpię już 3 noc z rzędu i poprostu czuję że chyba teświęta mnie nic a nic nie ucieszą

Do góry