reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

to i ja pedze pochwalic Klaudię--w kosciele zawsze grzecznie sie zachowuje.
Ostatnio as rozbawiła bo wzieła ze soba lalę(która dostała od św Mikołaja-Tolkę;-) i ta lala siedziała jej na kolankach..bo to jej dzidzia..i rączki tez jej do modlitwy składała:-D

zwrotów grzecznosciowych od zawsze uzywa..kiedys było tylko wóczas, gdy cos chciała, a wiedziałą, ze nie wolno..wówczas było napierw "musiu prosie cie bajdzo"..potem inne metody jak nie skutowało..ale teraz juz zazwyczaj mowi "mamusiu prosie cie mocio", "dziękuje ci kochanie" itd..słodkie to..
Oj tak Ell- dorastaja!:tak::tak::tak:

reklama
Dorastaja ojjj dorastaja...Noemi tez wie co to zwroty grzecznosciowe...W sumie od dodsc dawana ale zdaza jej sie ze mowi porostu "daj" ;-)

A jak tam dziewczyny? zadwolone jestescie z prezentow? ;-) :-D Co tam gwiazdor/swiety mikolaj przyniosl `???

co do serwisu ktory kupilismy jestem bardzoooooo zadowolona...:tak: Wogole gatunkowo zaraz widac roznice :tak:Fajowy:-)

Ja jestem ze wszystkic prezentów zadowolona...za duzo by wymieniac..:baffled:..a jeszcze czekam na paczki z PL:-)
Najwieksza niespodzianke udało mi sie zrobic Adamowi chyba- był najbardziej zaskoczony i zadowolony z prezentu- dostał ode mne darta- takiego wypasionego z drewna ..zamykanego - swietnie wyglada na scianie:) codziennie gramy:D

a na poczatku nowego roku ide do fryzjera- ciacham moje juz po pas włosy!jeszcze nie wiem ile i jak..ale musze sobie w ten sposób poprawic choc troszke humor:tak::tak:

Ja tez jestem zadowolona z Mikołajowych prezentów w sumie nic nadzwyczajnego ale wszystko trafione i nie musze wystawiac na allegro:-)

Pati serwis piekny w moim stylu:-D

Szczęśliwego Nowego Roku!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

do mnie Pati przyjada 3 stycznia:-):-):-)niespodzianka-jak ja wielbiam niespodzianki:-D

a jeszcze tu siupniemy:
_________________§§§§§§§
_H_____________§§§§§§§§§§
_______________§§§§§§§§§§§
_A______________§§§§§§§§§§§§§
__________________§§§§§§§§§§
_P__________________§§§§§§§§§§§
__________________§§§§§§§§§
_P______________§§§§§§§§§§§§
______§§§______§§§§§§§§§§§§§§
_Y___§§§§§§§§____§§§§§§__§§§§§
____§§§§§§§§§§____§§§§____§§§§§
__§§§§§§_§§§§§§§§__§§§§_____§§§
_§§§§§_____§§§§§§§§_§§§§______§
§§§§_________§§§§§§§§§§§§
§§_____________§§§§§§§§§§
________§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
_N______§§__________________§§
__________§§____2_0_0_9____§§
_E_________§§_____________§§
____________§§___________§§
_W___________§§________§§
________________§§____§§
__________________§§§§
_y_________________§§
___________________§§
_E_________________§§
___________________§§
_A_________________§§
___________________§§
_R___________s§§§§§§§§§§§§s

Ja jakas obrzarta jestem chociaz dzis tylko jedna bulke zjadlam..:baffled:
Pochwalcie sie co dostaliscie jak tak wszystkie prezenty trafione i jestescie zadowolone :-)

reklama
Do góry