reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
podziwiam Pati..moj A. to by popłakał sie, a ja zaraz po nim..- karpia wypuscilibysmy :baffled:

a ja własnie wrociłam z mała ze spitala..ma zapelenie ucha..super! a taka jestem uczulona na to.noszenie czapek itd..no coz..w przedszkolu nie zawsze ..ale Pani doktor powiedziała, ze to niekoniecznie od nie noszenia czapki..infekcja gardła..itd..i stad zainfekowane uszko..

Nadzwigałam sie to moje malenstwo..bo tylko mamusia mogła..:baffled:wtulona we mnie..latałysmy od drzwi do drzwi..a ja wyłam..bo bałam sie o nia..miała rozwolnienie, i słaniała sie z nóg..Spała, gdzie stała..i tylko płakała mamusiu głowka boli, mamusiu uszka..brzuszek..byłam przerazona..nadal mnie martwi..ale mam antybiotyk...dzis mam podac paracetamol..zaobserwowac, a jutro jak cos podac antybiotyk.
mam pytanie, czy moge Klaudie koło uszka wysmarowac olejkiem kamforowym?

Pati :-D:-D:-D:-D, dzielna jesteś.
Ja bym się nie odważyła, a poza tym karpia nie lubię i nie kupuję.

Rusałko, najważniejsze, ze wiadomo co jej jest.

Jezu Patrycja ale sie usmialam..... do lez normalnie :-D:-D:-D

Rusłaka czemu ty masz tak ciagle pod gore dziewczyno... boze.... Duzo zdórwka dla Duśki

nie wiem Głuszku..i powiem Ci.., ze to tak ta koncówka roku feralna dla nas..strasznie..jak nie urok to...
a powiem Wam, ze naczekałam sie na tym ich ostrym dyzurze..3 h..byłam sama, A mnie zawiózł i musiał jechac,...mała spała sobie u mnie na kolanach..taka kochna ..az patrzac na nia sciskało mnie i powtarzałam jej do uszka jak mocno ja kocham..leciały same smutnawe przeboje..siedziałam sobie i popłakiwałam..Gdzie ja jestem..zdala od domu..od rodziny..przyjaciół..skazana na siebie..
Jakas ostatnio rozbita łaze..jak struta..

Teraz Klaudia zasneła szybko..lezała sobie patrzyła na kubusia puchatka-bo sobie zazyczyła..potem kazała mi pospiewac jej:baffled:..i odpłyneła..
Dzis zostawiam ja w naszym pokoju..:tak:
meza czosnkiem nakarmiłam..napoiłam herbata z cytryna i miodem podałam troche "chemi"..jakies gripex..itd..i oby jutro moi kochani wstali zdrowi!:-);-)

jutro dzien z Dusia spedzamy w domku..we dwie same do 18 rzadzimy;-)

Mamootku-moze wapno podaj?

Rusałka musisz podac antybiotyk na zapalenie ucha, wiem co mówie nie ma z tym zartów jak nie doleczysz bedzie nawracać, takze krople do ucha dicortineff, i antybiotyk i to szybko.
Przerabialam to juz kilka razy.
Pati jestes niemozliwa. Usmialam się jak zwykle
Ja nie jadam karpi na Wigilie bo nie lubie, u nas króluja ryby morskie, Choinke juz ubrałam wstawie zdjęcia jutro.:tak:
Głuszku napisz cos wiecej o tych ankietach fajna sprawa, co np testujesz?

Duska kochana-zdrowiej nam szybko....!!!!!!

No jak teraz sobie przypomne to tez mi sie chce smiac:-D
,a bez karpia jakos sobie wigilii nie wyobrazam-dla mnie to podstawa i osobiscie lubie-zreszta ja wszystkie ryby lubie....:-)

to dzis zorientuje sie w PL sklepie, czy beda mieli te krople do uszu.
a kurde lipa, bo wszyscy w pracy i bede musiała na antybiotyk czekac do 18..no nic..ale podaje! i wysle po te krople.
Mała o 2 przyszła do nas do łozka..i wtulona we mnie spała..pozwoliłam..sama czułam, ze jest bezpieczniejsza koło nas..

a ja dzis miałam dziwny sen..:-D sniło mi sie, ze wyjechałam sama nad morze odpoczac ..i po drodze zajadałam sie w barach...restauracjach..n miejscu gł. rybami..- owocami morza..itd..co za sen:-D:-D
My co roku mamy karpia ..ja nie przepadam..uwielbiam natomiast szczupaka!!!łososia norweskiego i z racji tego, ze wyj. swieta spedzimy tu sami..to przyrzadze łososia na miejsce karpia;-).ale sama jeszcze nie wiem..bo tez mi ciezko sobie wobrazic swieta bez karpia...:dry:

no a tak wogole, to i mnie rozkłada..tzn. gardło boli..i nos piecze..wie któres mi juz wirusa sprzedało:dry::-(..ale oby Dusia byla zdrowa- bo kaszel ma paskudny.

reklama
Sylwia glównie testuja chemie gospodarcza, ale zdarzaja sie i jogurty, rózne sa te ankiety. Sa takie bez testowania, focusy i wiele wiele innych a co chcesz sie przerzucic z bankowsci? hihi. Njatrudnijesze jest to ze musisz miec babeczki chetne.

Do góry