reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
U nas choinka juz stoi - od niedzieli. Duzo za wczesnie ale to dlatego, ze na swieta jedziemy do tesciow, a maz chcial, zeby dzieciaki nacieszyly sie choinka tez w domu - wiec pojechal i przywiozl. Ubralismy ja w pierniki (czesciowo te z zeszlego roku a czesciowo te, ktore Julek upiekl w przedszkolu) i lampki - i tak stoi i pachnie az milo:-) Tak wiec Pati do dziela:-)

ja juz od soboty mam choinke..pchii i smiac mi sie chciało, bo nnk duzo przyjaciół pisało- a co to inny zwyczaj w UK widze, ze juz choinke macie..nie Dusia i tatus zazadzli..ze tak swiateczniej bedzie Mikołaja przywitac:-D

a ja padam- zrobiłam dzis duuuzo:
1. dla Dusi( byłam nia w bibliotece na czytaniu bajek, potem malowanie, robienie bąbek, bałwanów itd...poźniej festyn.
2. dla ciała -dla zdrowia- strzeliłam ponad 20 km!na nogach!:szok::szok::szok:(jutro nie wstaje łózka)-
3.dla ducha:-D- kupiłam sobie perfumy CK1, 2 wyps bluzy- swieczki dupereleczki:-D- wsyztko w dobych cenach:-D
4.spotkałam sie z kumpelami w kafejce na kawusi- wyyplotkowałam-oczysciłam:-D:-D
5. JUZ DZIS NIC NIE JESTEM W STANIE ZROBIC:-D:-D:-DPROSZE MNIE ZANIESC DO LÓZKA:-D!

Pati dzis nawet chcialam (troche z musu tez musze przyznac bo kamera na full pelna i nawet fotek pstrykac nie moge) ale kabla nie mam bo szanowny malzonek jak zwykle zabral razem ze sobo w podroz - tak wiec do poniedzialku fotek nie bedzie.
Zdazysz mnie zatem uprzedzic i zaprezentowac swoja ;-):-):-)

ja nie gwarantuje ze jeszcze jutro u mnie bedzie choinka-bo jak wrocimy pozno to juz mi nie bedzie sie chcialo jeszcze latac i wybierac....

Dorcia to zes sie dzis napracowala!!! a gdzie Twoje foty?:crazy:

ja jestem od kilku dni sama z dziecmi i gdyby nie mama to chyba bym wykitowała....

Co do pracy to ja szybko wróciłam po Marysi i zupełnie zupełnie sie nie mogłam odnaleźć, co było zaskoczeniem dla mnie zupełnym bo ja raczej taka z tych co nie lubia siedziec w domu. Teraz mam zamiar pracowac dorywczo. Kilka razy w miesacu a z tysiaka moze wiecej przyniose, bedzie na rachunki a za kilka dni to uwazam ze calkiem niezla kasa. A na jesień jak dam Marys do przedszkola myslalam zeby wziasc do opieki jakiegos dzieciaka w wieku Michala lub starszego. Ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo... Wole chyba miec troche spokoju a dorabiac sobie w tej dorywczej pracy.....

reklama
ankiety, juz kiedys je robila (miliard lat temu) ale moge tam wrocic jakbym chciała (przyjacióka przyjaciółki jest tam koordynatorem), fajne sa bo babeczki dostaja produtky do testowania a my potem robimy co i jak im sie podobało, w sumie placa fajnie bo jakies 30 zeta za ankiete. Robisz w dwa dni 20 babek i masz 600 zl a dwa razy w miesacy sa raczej zawsze. czasem sie i zdazaja 5 razy w miesacu.... Wtedy i kaska wieksza :)

Do góry