reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

wczoraj mielismy kijowe popołudnie..mała chorowała..wymiotowała i było niewesoło..dzis rano nie wymiotowała coprawda..ale była rozpalona, mimo iz temp.ok 36,6..
nie wiedziałam co robic..bo o 10.36 ja wchodziłam na egzmain..ale poszłam z nia normalnei o 9.15 do przedszkola..(bałam sie czy dobrze robie?)- ale Panie zaopiekował y sie nia i uspokoiły. BYłam sprawdzic- powiedzizłąy "skup sie na egzmainie..mała czuje sie OK- jest spokojniejsza niz zwykle, ale ładnie zjadła z dziecmi lunch itd"..no ..
"double stres for I":baffled:ale poszło:-).czekam na wyniki..pisma ida do Londynu i po swietach maja przyjsc wyniki..nic nie wiem..ale na zakonczenie podeszłą do mnie nasza nauczycielka i powiedziała do ucha, ze byłam jedna z lepszych:-):-)..
a na przerwie powiedziała, ze pamieta moje interview i ze zrobiłam najwiekszy postep...chciałam wówczas isc na nizszy poziom..byłam przerazona..a teraz przegoniłam niejedna osobe..no Rosne@!:-D:-D
wiec sadze, ze zdac zdałam..:nerd::-Dale na wyniki czekam
dziekiuje za kciukasy!

reklama
Mamoot mi też!!!!!!!!!!! ;-):-D bo ja wracam przed 17 z pracy i jakoś już siły nie mam na nic, a po świętach będą u nas goście więc wypadałoby chatę posprzątać przynajmniej :dry:

Rusałko ja tam skórkę obieram zawsze i faktycznie zwróć paniom uwagę, :tak: a z egzaminem to na pewno dobrze będzie bo zdolna bestia z ciebie :tak::-)

no moja droga nie posądzałam cie o takie talenty ;-);-);-)

quote]

Przepraszam -to ja na takie beztalencie wygladam:baffled::crazy::-D czy moze jakbym miala caly sztab sluzby:rofl2: hahahah
A pierniki wyszly mi naprawde dobre :-)
I znowu mnie nos nie pomylil bo wzielam inny przepis,jak kazdy mi slal ,ale go troche "przerobilam" i gdybym leciala za przepisem to chyba ptaki by sobie pojadly...:-D Ogolnie troche wieksza porcje robilam stad te moje modyfikacje;-)

Dorcia gratuluje egzaminu i mam nadzieje ze niunia juz lepiej :-)

Ja Was tez laski podziwiam bo nie dosc ze praca to jeszcze dziecko ,a juz dwojka to wogole uklon no i cale obowiazki w domu...A ja tu jedno dziecko i jeszcze ogarnac sie nie moge...i ciagle nazekam:baffled:

Mamoot mi też!!!!!!!!!!! ;-):-D

Nie ma sprawy - już wysyłam :-)

U mnie nadal chyba pełna moc, bo zaczęłam robić bigos i te śledzie. A z bigosem to ide na całość. Bo robie raz w roku, ale za to dużo (z 7 kg kapusty).

Aniu, Głuszku, fakt, że dopóki nie pracowałam to było spokojniej, ale po pierwsze ciężko by nam było finansowo. Dałoby radę, ale trzeba by się mocno ograniczać. A druga sprawa, nie mniej istotna, że teraz to ja po prostu odpoczywam w pracy. Odpoczywam od domu, dzieci, od tego co ugotować i co posprzątać. To bardzo dobrze mi robi "na głowę". :tak:
Pati, ale Ty jesteś z Noemi prawie cały czas sama. Ja z dwójką, ale mam do pomocy nianię na zmianę z dziadkiem i Marcina. Wychodzi na zero. :-)
Rusałko, mam nadzieję, że Duśka ma si juz lepiej.

Dziewczyny kiedy bedztiecie stroily choinki ?
Bo ja moze jutro :-Dchyba nie przesadzam ,co:baffled::confused:No oczywiscie jak znajde sile na to bo czekaja nas zakupy w polsce...wybieramy sie ze znajomymi co przychodza do nas na wigilie...robiby ja wspolnie wiec wspolnie robimy zakupy :-)Musze jeszcze liste napisac co potrzebuje....:baffled:

U mnie tradycyjnie choinkę ubieramy w Wigilię :-) Więc jeszcze duuużo czasu. Ale gdyby nie ta tradycja to już bym Pati stroiła choinkę. :-D

reklama
Do góry