reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja po tym cholernym rwaniu ósemki. Brrr.... nic nie bolało, ale nieprzyjemne, jak tak w paszczy grzebią. Teraz niestety znieczulenie przestaje działać.:baffled: I temperatura mi rośnie. To niesamowite, jak szybko organizm reaguje na jakiś stan "potencjalnie zapalny".
Wojciaszek na szczęście zabrany do Dziadków to mam spokój. Oby tylko Staś był grzeczny....

Zadzwonili do mnie z pracy o pomoc w projekcie, który ciągnęłam przed urodzeniem Stasia. Taki tam końcowy raport trzeba napisać. No i powiedziałam, ze pomogę, ale pracowac będę w domu wieczorami, bo nie chcę jeszcze Stasia zostawiać. A urlop, który mam teraz potem nieoficjalnie odbiorę.

reklama
mamoot super, że masz takie możliwości, ja tez na pewno skorzystałabym z takiej propozycji- zawsze potem spędzisz więcej czasu z chłopakami..a rwania nie zazdroszczę:no:

Mam nadzieję, że uda się ta praca w domu. Moi pracodawcy ida mi na rękę, to ja tez chcę im "życie" ułatwić i zająć się projektem, o którym wiem najwięcej z nich wszystkich.

podpisuje sie pod Kasia :-)

A ja tu znowu na temat basenu...bo normalnie smiac mi sie chcialo jak w dzien kiedy tu o basenach sobie mowilysmy lecial wieczorem ptrogram akurat na ten temat...ZapomialamWam wczoraj napisac... no i robili testy przypadkowych basenow...Na pozor czystych i zadbanych....Ale to co bylo w wodzie to juz bylo poprostu ochyda!!!! Wyobrazcie sobie ze w kazdym testowanym basenia jedna osoba zostawiala ok 50ml.moczu i 300 ml.potu:szok::szok::szok::baffled: To tak podzielone,przemnozone itd.... ....Ja basenom mowie juz NIE!!! Ochyda!!!!

Pati jak byłam nad morzem to nieraz słyszałam hasło i to dorosłych osób...idę się załatwić do morza:no:

wiesz Pati ale dla mnie to i tak szok..jak tam można..ja rozumie dziecko nie wytrzyma zimna woda itd..ale dorosły i takie pomysły:szok: no w głowie mi się to nie mieści:tak:

reklama
Do góry